Με αυτά τα tips θα κάνεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου να ξεχωρίζει

12:53 17/10/2020 - Πηγή: iPop

Η διακόσμηση του σπιτιού σου μπορεί να γίνει η αγαπημένη σου ενασχόληση. Αν ασχοληθείς μαζί της θα δεις ότι μπορεί στην κυριολεξία να αλλάξει την καθημερινή σου ζωή και χωρίς ιδιαίτερο κόπο μάλιστα. Υπάρχουν μερικά tips που αν τα ακολουθήσεις μπορείς να κάνεις το σπίτι σου να ξεχωρίζει.

Πώς να κάνεις το σπίτι σου να ξεχωρίζειΔώσε σημασία στα φωτιστικά

Τα φωτιστικά μπορεί να είναι το κλειδί που θα απογειώσει ή.. θα αποτελειώσει την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σου. Για μία μοντέρνα διακόσμηση δοκίμασε κρεμαστά φωτιστικά με ιδιαίτερο

σχεδιασμό. Αυτό που στην παρούσα φάση αποσκοπείς είναι να τραβάει την προσοχή σε κάποιον που θα μπει για πρώτη φορά στο σπίτι σου!

FreepikΚάνε το σπίτι σου να φαίνεται πιο ευρύχωρο

Πολλά σπίτια που δεν είναι απαραίτητα μικρά είναι έτσι δομημένα ώστε κάποιοι χώροι να είναι πιο κλειστοί από άλλους. Προκειμένου να ανοίξεις το χώρο και να φαίνεται πιο μεγάλο το σπίτι σου μπορείς να βάλεις καθρέφτη στη μία πλευρά των τοίχων και θα δεις ότι το σπίτι σου οριακά θα φανεί διπλάσιο!

Χρησιμοποίησε διακοσμητικά

Τα διακοσμητικά είναι ωραία όμως χωρίς να αγγίξεις την υπερβολή. Διατηρώντας ένα μινιμαλιστικό στυλ το οποίο όμως παράλληλα θες να προσδίδει κάτι στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού, επέλεξε κομμάτια που θα προσθέσουν λάμψη στο σπίτι σου όπως είναι αξεσουάρ κρυστάλλου, χάλκινα έπιπλα ή διακοσμητικά κομμάτια από ορείχαλκο ή ανοξείδωτο ατσάλι.

Φέρε τη φύση στο σπίτι σου

Τα φυτά είναι ένας τρόπος διακόσμησης που εξυπηρετεί πάνω από έναν σκοπούς! Αρχικά μεγάλα και ιδιαίτερα φυτά είναι εντυπωσιακά είτε μέσα στο σπίτι είτε στο εξωτερικό του. Το να βάλεις μερικά φυτά στο διάδρομο, στο σαλόνι ή στον κήπο-βεράντα σου δεν κοστίζει ιδιαίτερα και θα κάνει το σπίτι σου να ξεχωρίζει τόσο σε διακόσμηση, όσο σε ενέργεια και ποιότητα της ατμόσφαιρας του σπιτιού.

Pexels Ντύσε τον τοίχο σου

Υπάρχει ένα tip το οποίο είναι μία οικονομική και φανταστική λύση για να δώσεις στην κυριολεξία άλλον αέρα στο σπίτι σου και αυτή είναι η ταπετσαρία. Το να διαφοροποιήσεις τους τοίχους του σπιτιού σου μπορεί να δώσει άλλη χροιά σε όλο τον χαρακτήρα του σπιτιού σου όπως μπορεί να αναπτύξει και διαφορετικές θεματικές στα δωμάτια. Μπορείς να το δοκιμάσεις και έπειτα να το αλλάξεις πάντως σε καμία περίπτωση δε θα χάσεις!

Προτίμησε λευκές αποχρώσεις και ξύλο

Το λευκό θα κάνει το σπίτι σου να φαίνεται πιο φωτεινό ακόμα και αν δεν είναι. Ακόμα κι αν έχεις διαλέξει όμως διαφορετικό χρώμα για τη διακόσμηση του σπιτιού σου μπορείς να δοκιμάσεις να προσθέσεις λευκά ξύλα. Αυτό θα δημιουργήσει μία γλυκιά αντίθεση στους χρωματισμούς του χώρου η οποία θα σου δώσει το αποτέλεσμα που ζήτας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Με αυτά τα tips θα κάνεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου να ξεχωρίζει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα