Όλη η προετοιμασία για την πρεμιέρα του J2US, η τελευταία πρόβα και το άγχος του Νίκου Κοκλώνη

15:27 17/10/2020 - Πηγή: iPop

Σήμερα, Σάββατο 17/10/2020, είναι η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του J2US και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης για όλα όσα αναμένουμε να δούμε απόψε.

Η αποψινή πρεμιέρα του J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε άυπνος από το άγχος του για την αποψινή πρεμιέρα του σόου. Το stage θα φιλοξενήσει 14 ζευγάρια έκπληξη τα οποία αποτελούνται

από 14 επαγγελματίες τραγουδιστές και 14 celebrities από ποικίλους χώρους. Ο Νίκος Κοκλώνης μεταξύ όσων είπε στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” αποκάλυψε ότι θα τραγουδήσει και ότι θα υπάρξει και μία έκπληξη! Επίσης αναφέρθηκε στην τροφική δηλητηρίαση που έπαθε η Βίκυ Σταυροπούλου η οποία όμως θα παραβρεθεί στο σόου.

Όλοι βρίσκονται στο κόκκινο προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά στην αποψινή πρεμιέρα καθώς όπως ανέφερε και ο Νίκος Κοκλώνης ελπίζει να μην έχουν τεχνικά προβλήματα όπως πέρσι, ωστόσο περιμένει ότι είναι αρκετά πιθανό κάτι να συμβεί!

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν και τα ζευγάρια για την τελική τους προετοιμασία, τη χημεία τους καθώς και τις τελικές πρόβες. Οι διαγωνιζόμενοι μίλησαν για τους παρτενέρ τους, για το πόσο ταιριάζουν, τις στιγμές που μοιράστηκαν και την έκπληξη στις πρόβες με το τραγούδι της Γωγώς. Αφιερώσεις, τραγούδια, διατάσεις, άγχος αλλά και πολύ διασκέδαση.

Εμείς σε κάθε περίπτωση ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όλη η προετοιμασία για την πρεμιέρα του J2US, η τελευταία πρόβα και το άγχος του Νίκου Κοκλώνη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα