Η Ashley Tisdale αποκάλυψε με τον πιο γλυκό -στην κυριολεξία- τρόπο το φύλο του μωρού της

18:58 17/10/2020 - Πηγή: iPop

Η Ashley Tisdale αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με τον πιο γλυκό τρόπο. Μέσα από μία δημοσίευση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram με φωτογραφίες της ίδιας με το σύζυγό της, Christopher French, να κόβουν μία τούρτα με ροζ περιεχόμενο και έτσι να ανακοινώνουν ότι περιμένουν κοριτσάκι!

Η Ashley Tisdale αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Η 35χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο μήνα με μια γκαλερί

φωτογραφιών της με την ίδια να αγκαλιάζει το μωρό της. Χθες, Παρασκευή 16/10/2020, ανέβασε μερικές φωτογραφίες με αυτήν και τον σύζυγό της να κόβουν ένα ψηλό, λευκό κέικ για να δει ποιο χρώμα ήταν μέσα και έτσι να αποκαλυφθεί και το φύλο του παιδιού.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας χαρακτηριστικά:

Αυτός ο χρόνος είναι εμφανώς δύσκολος. Για τόσους πολλούς. Με σκαμπανεβάσματα όπως ένα συναισθηματικό τρενάκι του λούνα παρκ. Νομίζω ότι αυτή η μέρα ήταν μακράν η αγαπημένη μου ημέρα όσο ΠΟΤΕ! Έκλαψα ήμουν τόσο χαρούμενη. ΥΓ για όλους εσάς που πηγαίνετε πάνω κάτω ​​για τη διοργάνωση πάρτι που αποκαλύπτουν τα φύλα των μωρών. Ένα κέικ με το χρώμα στο εσωτερικό είναι ΤΟΣΟ ανταποδοτικό όσο τα πυροτεχνήματα αλλά ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ

https://www.instagram.com/p/CGaO_K_lrAJ/

Η Ashley Tisdale και ο Christopher French γιόρτασαν πρόσφατα την έκτη επέτειο του γάμου τους. Στις 8 Σεπτεμβρίου, ο ίδιος μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

Εξι χρόνια. Υπάρχουν τόσες πολλές στιγμές, τόσες μικροσκοπικές εύθραυστες στιγμές που μπορώ να δω συγκεκριμένα. Καταπληκτικές, όμορφες φωτεινές και σκληρές, συννεφιασμένες, δύσκολες … συνεχίζουμε να πλησιάζουμε. Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα. Σ ‘αγαπώ ατελείωτα, Ευτυχισμένη Επέτειο

View this post on Instagram

Six years. There are so many moments, so many tiny fragile little moments that I can look at specifically. Amazing, beautiful bright ones and hard, cloudy difficult ones… we just keep getting closer. I really can’t imagine life without you @ashleytisdale. I love you endlessly, Happy Anniversary (fav by @eliastahan thank you brother)

A post shared by Christopher French (@cmfrench) on Sep 8, 2020 at 8:50am PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Ashley Tisdale αποκάλυψε με τον πιο γλυκό -στην κυριολεξία- τρόπο το φύλο του μωρού της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα