Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/7/2020)

08:00 14/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (14/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/7/2020), με αρκετή εξωστρέφεια και αρκετή κινητικότητα

ξεκινάει η μέρα σας σήμερα. Επαφές με ανθρώπους που έχουν κάτι να σας πουν, να σας δώσουν ιδέες, ή να σας βρουν τη λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί. Το κλίμα στο εργασιακό σας περιβάλλον αρχίζει σιγά σιγά να βελτιώνεται. Οι ανακατατάξεις των προηγούμενων ημερών, τώρα δείχνουν, προς τα πού κλείνει η τύχη σας. Η συνεννόησή σας με τους άλλους θα γίνει πιο εύκολη, ενώ η κατανόηση ενός δικού σας ανθρώπου στο θέμα σας, θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα.

Ταύρος

Θέματα κυρίως οικονομικής φύσεως, θα δείτε ότι από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, διευθετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ή δρομολογείτε μια συμφωνία ή συνεργασία, που σύντομα θα σας αποδώσει καρπούς. Από κει και πέρα, μην περιμένετε άλματα να συμβούν και για το λόγο αυτό, τα επόμενα βήματά σας ας είναι αργά αλλά σταθερά.  Κάποια πράγματα ωριμάζουν στο κεφάλι σας και τις επόμενες ημέρες, παίρνετε μία απόφαση για την πορεία, ενός προσωπικού σας θέματος.

Δίδυμοι

Μία έκτακτη επιχορήγηση, ένα οικονομικό μπόνους, ή μία οικονομική ενίσχυση από μεγαλύτερο μέλος της οικογένειάς σας, θα λάβετε τις ημέρες αυτές. Το γεγονός αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι το άγχος για κάποιες υποχρεώσεις που έτρεχαν, υποχωρεί, αφού τώρα θα μπορέσετε να τις καλύψετε. Φίλοι και πιθανόν ένας από τους συνεργάτες σας, ίσως σας παρακινήσουν να ασχοληθείτε με μια νέα δραστηριότητα, όπου μέσα από εκεί, θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να αναδειχθείτε.

Καρκίνος

Οι συναισθηματικές σας μπαταρίες γεμίζουν, από την αγάπη και το νοιάξιμο ανθρώπων, που πιθανόν να μη γνωρίζατε από παλιά, αλλά που η προθυμία τους να σας συμπαρασταθούν να σας δουν να χαίρεστε, να αναλάβουν κάποιες δικές σας υποχρεώσεις θα σας συγκινήσει πραγματικά. Νέα πρόσωπα που τώρα ήρθαν στη ζωή σας, σας δείχνουν με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον τους, ενώ δεν αποκλείεται και ένας άνθρωπος από το παρελθόν, να προσπαθήσει τις μέρες αυτές, να ρίξει γέφυρες μαζί σας.

Λέων

Την προοπτική που θα σας ανοίξει μία νέα σχέση ή συνεργασία, θα απασχολήσει τη σκέψη σας σήμερα. Έχοντας ένα πρόγραμμα πολύ φορτωμένο από παράλληλες υποχρεώσεις, πιθανόν όσο κι αν είναι δελεαστική η πρόταση που θα δεχτείτε, να μην έχετε το περιθώριο να την εντάξετε ή να την φορτώσετε επιπλέον στο πρόγραμμά σας. Από την άλλη μεριά, βρείτε τους τρόπους να ξεκουράζεστε. Χρειάζεστε ενέργεια, που την εποχή αυτή σας λείπει, όπως και ύπνο.

Παρθένος

Πολλή δουλειά και πολλές υποχρεώσεις θα έχει η μέρα σας σήμερα, κάτι που θα συνεχιστεί και για τις επόμενες δύο. Όμως κάποια πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους, αποκτούν μια άλλη σταθερότητα και εσείς ησυχάζετε από το επιπλέον άγχος που αισθανόσασταν μέχρι σήμερα. Τώρα θα αρχίσουν να δρομολογούνται, όμορφα πράγματα στη ζωή σας, αρκεί να είναι φτιαγμένα από καινούργια υλικά. Τις ημέρες αυτές, θα είστε και ιδιαίτερα κοινωνικοί.

Ζυγός

Για να προλάβετε τις υποχρεώσεις σας σήμερα, θα χρειαστεί να κάνετε καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας αλλά και να περιορίσετε τα καταναλωτικά έξοδα σε είδη, που δεν σας είναι άμεσης αναγκαιότητας. Κάποια ανοίγματα οικονομικά που σκέφτεστε να κάνετε, είτε για να επιμεληθείτε ή να επισκευάσετε ζημιές στο σπίτι σας, είτε για να ενισχύσετε τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό, πιθανόν να ήταν καλύτερα να τα ξεκινούσατε την επόμενη εβδομάδα.

Σκορπιός

Όταν δε σας κυνηγάει κανείς, εσείς είστε εκείνοι που κυνηγάτε τον εαυτό σας, με τις μνήμες σας. Ευτυχώς όμως από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε, σας βγάζει από το «καβούκι» σας, σας βγάζει από την τάση που έχετε να κλείνεστε στον εαυτό σας.  Πιθανόν τώρα, να συμμετάσχετε σε έναν καινούριο κύκλο ανθρώπων, με κοινά ενδιαφέροντα και αναζητήσεις όμοιες με τις δικές σας. Το σπουδαίο νέο είναι ότι η διάθεσή σας βελτιώνεται θεαματικά.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα, έχει πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Ορισμένες υποχρεώσεις σας που έπρεπε από καιρό να έχουν διευθετηθεί, τώρα δε σας δίνουν άλλα περιθώρια αναβολών. Έτσι ίσως το άγχος να σας καταβάλλει, ή να το βιώσετε υπέρμετρα. Την εσωτερική ένταση όμως που θα αισθανθείτε, μην τη μεταφράσετε σε φταιξίματα των δικών σας ανθρώπων. Δεν φταίνε οι άλλοι γύρω σας και το χειρότερο είναι, ότι θα τους βάλετε στη διαδικασία να λογοδοτούν.

Αιγόκερως

Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές σας περιμένουν σήμερα, ενώ αν είστε γονείς, θα χαρείτε με την εξέλιξη της ζωής ενός παιδιού σας.  Επαφές και συναντήσεις είναι πιθανές, με πρόσωπα που ίσως έχουν να σας κάνουν μια καλή πρόταση για μια απόδραση ή μια σύντομη εκδρομή. Βγείτε λιγάκι από την ρουτίνα του καθημερινού σας προγράμματος, θα σας κάνει καλό. Από τα μέσα της εβδομάδας απαλλάσσεστε  από ένα καθήκον ή υποχρέωση, που σας βάραινε.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/7/2020), με πείσμα και με απόλυτη στάση θα αντιμετωπίσετε μια αντίρρηση ενός δικού σας ανθρώπου σήμερα. Το άκαμπτο όμως προφίλ σας, δε θα βοηθήσει τις σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις, αντίθετα επιτείνονται άσκοπες αντιθέσεις. Πιθανόν όμως να αντιδράσετε έτσι αμυνόμενοι. Όπως και να έχει, εάν αισθανθείτε ένταση, καλό θα ήταν να απομακρυνθείτε παρά να απαντήσετε, κυρίως εάν βρίσκεστε στο εργασιακό σας περιβάλλον, που είναι περίεργες οι ισορροπίες εκεί.

Ιχθείς

Σε πολύ καλό επικοινωνιακό επίπεδο θα κινηθείτε στη διάρκεια της μέρας. Επαφές με προϊστάμενους και συνεργάτες θα είναι αποδοτικές, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε μία πρόταση που θα είναι αρκετά καλή γιατί θα έχει οικονομικές προεκτάσεις αρκετά συμφέρουσες. Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι διάγετε ένα πολύ καλό και δημιουργικό διάστημα, που τώρα όποιους στόχους και αν θέσετε, θα μπορέσουν να τελεσφορήσουν με θετικό πρόσημο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα