Το “The booth” έκανε πρεμιέρα! Δες την έναρξη της εκπομπής (Video)

17:00 13/7/2020 - Πηγή: iPop

Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κρυσταλλία Ρήγα και η Σοφία Κουρτίδου έκαναν πρεμιέρα, καλησπερίζοντας για πρώτη φορά τους τηλεθεατές. Δες την έναρξη του “The booth”, της νέας καθημερινής εκπομπής του OPEN.

Η πολλά υποσχόμενη νέα εκπομπή του OPEN έκανε δυναμική πρεμιέρα και σκοπεύει να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών το επόμενο διάστημα.

Τέσσερις

γυναίκες από διαφορετικούς χώρους, τις οποίες έχουμε αγαπήσει μέσα απ’ την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα, ενώθηκαν κι έγιναν μια απολαυστική παρέα.

Έχουν βάλει ως στόχο να κουβεντιάζουν στον αέρα με τους τηλεθεατές όσα θα κουβέντιαζαν με τους φίλους τους.

Ερωτικές σχέσεις, φιλίες, αγωνίες στη δουλειά, όνειρα και στόχοι γίνονται θέμα συζήτησης και πεδίο ανταλλαγής απόψεων.

«Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στο “The Booth”. Νομίζετε ότι ξέρετε τι θα δείτε, αλλά δεν έχετε ιδέα. Ούτε εμείς», είπαν όλες μαζί στην έναρξη της εκπομπής τους οι τέσσερις παρουσιάστριες και στη συνέχεια περιέγραψαν με χιούμορ όλα όσα μας περιμένουν!

Δες την έναρξη του “The booth”:

«Δεχόμαστε τηλεφωνήματα από θεατές για διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν. Κάθε κοπέλα σε κάθε εκπομπή διαχειρίζεται δύο τηλεφωνήματα. Ύστερα από κάθε τηλεφώνημα ακολουθεί διάλογος μεταξύ μας για το τηλεφώνημα που προηγήθηκε», είχε δηλώσει η Σοφία Μουτίδου στο Έθνος σχετικά με το concept, με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής.

«Οι τηλεθεατές θα μπορούν να μοιραστούν μαζί μας ανησυχίες, σκέψεις και προβληματισμούς κι εμείς θα συζητάμε έχοντας μια πιο fun και ανάλαφρη διάθεση. Με σεβασμό φυσικά αλλά και τη χαλαρότητα μιας κοριτσίστικης παρέας», είχε συμπληρώσει η Κρυσταλλία.

Η εκπομπή προβάλλεται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή στις 14.50.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου που έκλεισε με τον ΣΚΑΪ;

Το άρθρο Το “The booth” έκανε πρεμιέρα! Δες την έναρξη της εκπομπής (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα