Τα makeup tips που θα αναδείξουν το μαύρισμά σου

18:00 13/7/2020 - Πηγή: iPop

Το δέρμα σου το Καλοκαίρι αλλάζει και παίρνει αυτή τη χρυσαφένια απόχρωση που μακάρι να μπορούσες να διατηρήσεις όλο τον χρόνο. Το ηλιοκαμένο χρώμα σε κάνει να φαίνεσαι πιο εντυπωσιακή και γι’ αυτό πολλές γυναίκες θέλουν να το αναδείξουν με το μακιγιάζ τους. Παρακάτω θα δεις τα makeup tips που θα αναδείξουν το μαύρισμά σου!

Τα makeup tips που θα αναδείξουν το μαύρισμά σουFoundation

Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς

το χειμωνιάτικο makeup σου και αυτή την εποχή, αφενός λόγω του χρώματος κι αφετέρου λόγω της υφής.

Το Καλοκαίρι το δέρμα σου χρειάζεται ένα πιο ανάλαφρο προϊόν, το οποίο να ταιριάζει με την απόχρωση της επιδερμίδας σου. Ιδανικά πάρε ένα αντηλιακό με χρώμα και ανάμειξέ το με λίγο concealer πριν το εφαρμόσεις  στο πρόσωπό σου.

Glossy Lips

Τα χειλη σου θέλουν χρώμα το Καλοκαίρι και η καλύτερη επιλογή είναι κάτι δροσερό και glossy κι όχι τα matte lipsticks! Lipsticks σε αποχρώσεις του κοραλλί και του πορτοκαλί αποτελούν ιδανικές επιλογές, ενώ είναι μεγάλη τάση για φέτος!

Shimmering σκιές

Οι shimmering σκιές είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι, ενώ αποτελούν και μεγάλο trend για φέτος το Καλοκαίρι. Μπορείς να κάνεις το βλέμμα σου πιο λαμπερό και να αναδείξεις το μαύρισμά σου με τον καλύτερο τρόπο!

Unsplash/ freestocks.orgBronzer

Το bronzer είναι ψηλά στη λίστα με όσα χρειάζεσαι για το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου. Είναι ο απόλυτος σύμμαχος για να αναδείξεις το μαύρισμά σου. Χρησιμοποίησέ το για να τονίσεις τα κοψίματα του προσώπου σου, αλλά και να δώσεις έμφαση στο χρώμα που έχεις πάρει απ’ την έκθεση στον ήλιο.

Πριν κλείσουμε, να σου υπενθυμίσουμε ότι πρέπει πάντα να φοράς αντηλιακό στις καλοκαιρινές σου εξόδους, κι όχι μόνο όταν πηγαίνεις στην παραλία, ενώ καλό είναι να αποφεύγεις την απευθείας έκθεση στον ήλιο τις μεσημβρινές ώρες, καθώς εκείνες τις ώρες η θερμοκρασία είναι υψηλότερη και ο ήλιος καίει περισσότερο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Αυτά είναι τα ρούχα που χρειάζεσαι για να δείχνεις μαυρισμένη!

Photo: Pexels

Το άρθρο Τα makeup tips που θα αναδείξουν το μαύρισμά σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα