Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/8/2020)

09:30 12/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (12/8/2020), η ημέρα είναι εξαιρετική στο να κάνετε επαφές

με άτομα που μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες, στην περίπτωση που την εποχή αυτή, ψάχνετε έναν διαφορετικό επαγγελματικό προσανατολισμό. Για το λόγο αυτό, κινηθείτε με σχέδιο, εκμεταλλευτείτε τον προσωπικό κύκλο γνωριμιών που διαθέτετε, επικοινωνήστε στους άλλους αυτό που ψάχνετε ή αυτό που εργασιακά ζητάτε και σίγουρα, σχετικά σύντομα θα έχετε την ανταπόκριση που περιμένετε. Από την άλλη μεριά, εάν ο επαγγελματικός σας χώρος σας προβληματίζει, φροντίστε τουλάχιστον να μην αντιδράτε στο περιβάλλον και μην ενοχοποιήστε.

Ταύρος

Οι επαφές με πρόσωπα που σχετίζονται με το παρελθόν σας, γεννούν το γλυκό συναίσθημα της νοσταλγίας. Έτσι λοιπόν φαίνεται, ότι ύστερα από μια τυχαία συνάντηση, βρίσκετε ξανά ένα πρόσωπο που μπορεί να ήταν κάποιος παλιός συμμαθητής σας, ένα πρόσωπο που πιο νέοι κάνατε μαζί διακοπές ή ακόμα και ένας παλιός σας συνάδελφος, που μετά από αυτό, παίρνετε μεγάλη χαρά. Δεν αποκλείεται και η περίπτωση στη συζήτηση επάνω, να έχει να σας κάνει και μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που σχετίζεται με τις δραστηριότητές του, που να σας ανοίγει καινούργιες προοπτικές εξέλιξης.

Δίδυμοι

Προβληματική μπορεί να αποδειχθεί η επικοινωνία με πρόσωπα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον σήμερα και να δημιουργηθούν λεκτικές εντάσεις, μεταξύ της οικογενείας σας. Καλό θα ήταν να μη ξεκινήσουν από τη δική σας διάθεση, να βγάλετε από μέσα σας τις πιέσεις που αισθάνεστε στη διάρκεια της καθημερινότητας, είτε λόγω των υποχρεώσεων που τρέχουν, είτε γιατί στο εργασιακό σας περιβάλλον επικρατεί η ασυνεννοησία που σας δημιουργεί, ανασφάλεια. Μη μεταφέρετε στο σπίτι και στην οικογένεια, καταπιεσμένα συναισθήματα από θέματα που σχετίζονται με άλλους τομείς της ζωής σας.

Καρκίνος

Μπορεί να πιστεύετε ότι σε κάποιους βασικούς τομείς της ζωής σας, όπως τον επαγγελματικό, δε σας αναγνωρίζονται οι φιλότιμες και αποδοτικές σας προσπάθειες, με αποτέλεσμα να μην έχετε μέσα σας, τον πρώτο ενθουσιασμό και να θέλετε να ζητήσετε την αναγνώριση αυτή. Μην προσπαθήσετε να βρείτε τώρα το δίκιο σας, γιατί πολύ πιθανά να σας πουν ότι στους καιρούς που ζούμε θα έπρεπε να είστε και ευχαριστημένοι. Καλά κάνετε και δεν είστε αλλά μέχρι να δείτε τι θα κάνετε με κάτι άλλο επαγγελματικά ή προσωπικά, διατηρήστε αυτό που έχετε και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας.

Λέων

Δεν έφταναν όλα όσα συμβαίνουν σε γενικότερο επίπεδο, σήμερα θα έχετε να αντιμετωπίσετε στον εργασιακό σας χώρο, ή στους χώρους που δραστηριοποιείστε, προκλήσεις λεκτικές, ανταγωνιστικές συμπεριφορές και ένα κλίμα όχι και τόσο φιλικό απέναντί σας. Προσπαθήστε να μην απαντήσετε και να μην προβείτε σε λεκτικές επιθέσεις, αφού δεν έχετε να αποδείξετε σε κανέναν τίποτα, ούτε και του το χρωστάτε. Για άλλη μια φορά, το κλίμα αυτό, μην το υιοθετείτε με τη διάθεσή σας και κυρίως, μην το μεταφέρετε στο σπίτι και στην οικογένεια. Ο χώρος είναι ιερός κι ας είναι αυτός που χαλαρώνετε και ξεκουράζεστε.

Παρθένος

Με τονισμένη την ανάγκη να ικανοποιήσετε ορισμένες επιθυμίες σας, όπως τους στόχους που έχετε βάλει επαγγελματικά, ή το πάθος σας να κυνηγήσετε ένα όνειρό σας, δεν καταφέρνετε τις ημέρες αυτές, να αφουγκραστείτε το τι συμβαίνει στα πεδία που θα μπορούσαν να έχουν εφαρμογή. Υπάρχουν εκεί άτομα, που δρώντας ακόμη και παρασκηνιακά, μπορεί να σας διαβάλουν στους ανθρώπους που θέλετε να έχετε σύμμαχους στις προσπάθειές σας, ή να σας προκαλέσουν μπροστά τους και να απαντήσετε στην παγίδα τους, κάνοντας λάθη επικοινωνιακά. Φερθείτε με σύνεση και ψυχραιμία. Το μπορείτε.

Ζυγός

Την έντονη αντίδρασή σας, μπορεί να ξεσηκώσει σήμερα ένα σχόλιο που θα ακούσετε, ή μια παράληψη που άδικα θα σας χρεωθεί, από άτομα, είτε του εργασιακού σας περιβάλλοντος, είτε από την προσωπική και φιλική σας ζωή. Όχι μόνο σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες, πολλοί θα είναι εκείνοι, που θα σας προκαλέσουν λεκτικά και μη να απαντήσετε με ένταση και λεκτικές άτεχνες επιθέσεις. Δεν σας ταιριάζει αυτό το ύφος, όσο και αν σας το προκαλούν οι συνθήκες και οι καταστάσεις. Κατεβάστε ρυθμούς, αποχωρίστε από τέτοια περιβάλλοντα και μείνετε μακριά από τοξικούς ανθρώπους.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (12/8/2020), μείνετε σήμερα μακριά, από ότι σας γεμίζει αγωνίες και άγχη, που μπορεί να είναι από τα ειδησιογραφικά δελτία, το διαδίκτυο, ή από ανθρώπους που δεν μπορούν να διακρίνουν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Καλέστε φίλους στο σπίτι σας, ή βγείτε και συναντήστε τους, περάστε όμορφα με ανέμελες συζητήσεις και προβληματισμούς, ρίξτε το εν ολίγοις έξω και μακριά από ότι σας χαλάει. Χρειάζεται η ψυχή σας να απομακρύνεται από περιβάλλοντα που σας προκαλούν ένταση. Ούτως ή άλλως από δω και στο εξής, θα γίνει τακτική σας να τα αποφεύγετε από στάση και από άποψη.

Τοξότης

Μπορεί να θέλετε να ζήσετε ότι είχατε στερηθεί το προηγούμενο διάστημα και να έχετε κάθε δικαίωμα σ αυτό, κρατήστε όμως ένα μέτρο. Μην κάνετε για παράδειγμα άσκοπες αγορές σε πράγματα που δεν είναι είδη πρώτης ανάγκης, κάνοντας σπατάλες που οι καιροί δεν επιτρέπουν. Προσέξτε παράλληλα τα τιμαλφή σας γιατί κυκλοφορούν διάφοροι επιτήδειοι και εσείς θα διέπεστε από αρκετές δόσεις αφηρημάδας. Ενώ καλό θα ήταν να προσέχετε και το πως εκφέρετε την άποψή σας, γιατί μπορεί να παρερμηνευτούν και να δημιουργήσουν διάφορες παρεξηγήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους.

Αιγόκερως

Με τις ημέρες αυτές, όπου πολλές από τις ισορροπίες ανατρέπονται καλό θα είναι να προσπαθήσετε να πειθαρχήσετε στη συναισθηματική παρόρμηση, που θα σας κάνει να θέλετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, όταν κάποιοι προσπαθήσουν να σας αμφισβητήσουν, τόσο για τη στάση που κρατάτε απέναντι σε βασικά θέματα, όσο και για τις θέσεις που παίρνετε, κάθε φορά που σας πιάνει να δώσετε το στίγμα των πεποιθήσεών σας στους χώρους που κινείστε. Είναι σημαντικό να έχουν απέναντί τους έναν άνθρωπο με συγκρατημένο προφίλ, παρά να δείχνετε τις αδυναμίες σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (12/8/2020), αιτίες να αντιδράσετε σε ότι ακούτε από τους άλλους θα έχετε πολλές τις ημέρες αυτές. Επιπλέον συναισθηματικές πιέσεις σας έχουν κάνει αρκετά νευρικούς, αφού δεν είναι και λίγα τα όσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καλείστε να αντιμετωπίσετε. Το εργασιακό περιβάλλον, οι χώροι που δραστηριοποιείστε, οι φίλοι, μοιάζουν σα να έχουν αλλάξει πρόσωπο απέναντί σας. Όλα αυτά σήμερα αλλά και για το επόμενο διάστημα, θα σας κάνουν να αντιδράτε με τρόπους απόλυτους, τέτοιους που δε θα δίνετε ούτε το βήμα ούτε το περιθώριο, να ακούσετε να σας λένε οι άλλοι κάτι που θα σας ενοχλήσει.

Ιχθύς

Μία ζημιά στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας εξοπλισμό, μπορεί να σας βγάλει έκτακτα έξοδα και δαπάνες, σε καιρούς που δεν επιτρέπονται πολλά οικονομικά ανοίγματα. Να θυμάστε όμως, ότι όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν κι αυτό, γιατί δεν αποκλείεται να άγχεστε υπέρμετρα για κάτι που διορθώνεται με μια μικρή επιβάρυνση. Εάν σκοπεύετε το διάστημα αυτό να κάνετε μία μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σας, όπως να αλλάξετε επάγγελμα, πόλη ή κάτι άλλο, να ξέρετε ότι τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα για το επόμενο βήμα σας, από το τέλος του μήνα αυτού. Οπότε περιμένετε λίγο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα