Το παράδειγμα του Χάρη Ρώμα που πρέπει να ακολουθήσουμε! (Video)

18:52 11/8/2020 - Πηγή: iPop

Αναμφίβολα είναι σπουδαίος στον χώρο και για ακόμα μία φορά δεν δίστασε να μας “διδάξει” με τον δικό του τρόπο. Ο Χάρης Ρώμας με μάσκα μας άφησε αρχικά με το στόμα ανοιχτό, όμως σίγουρα μας εξέπληξε θετικά. 

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος εμφανίστηκε την Τρίτη στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, «Συνδέσεις», μιλώντας μεταξύ άλλων για τον κορονοϊό και τα σχέδιά του στην πολιτική.

Ο δημιουργός και Τομεάρχης Πολιτισμού στην Περιφέρεια Αττικής

επέλεξε να εμφανιστεί με προστατευτική μάσκα ασορτί με το σακάκι που φορούσε, κατά την είσοδο στο στούντιο, προσπαθώντας με τη σειρά του να περάσει το δικό του μήνυμα για τον κορονοϊό και τα μέτρα προστασίας που πρέπει να τηρούμε. Ο Χάρης Ρώμας με μάσκα μπορεί στην αρχή να μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, όμως ομολογουμένως μας εξέπληξε θετικά με το παράδειγμα που θέλησε να δώσει.

Μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας στην ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ σημείωσε πως «ανήκω στον καλλιτεχνικό χώρο που πλήττεται, λόγω των μέτρων προστασίας, περισσότερο από όλους», ενώ συνέχισε λέγοντας «το πακέτο εκδηλώσεων που έχουμε ετοιμάσει, όμως, είναι το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ. Είναι πάνω από 140 εκδηλώσεις, βεβαίως κάποιες έχουν αρχίσει και ακυρώνονται ή αναβάλλονται κι εγώ θα προσπαθήσω πάρα πολύ να βρεθεί κάποια άλλη μέρα και ώρα ώστε να μπουν ξανά αν τα πράγματα πάνε καλύτερα στο μέλλον».

Στη συνέχεια, ο γνωστός κι αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολιτική, στα νέα του θεατρικά σχέδια, αλλά και στη νέα παραγωγή της Δημόσιας Τηλεόρασης, με τίτλο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος θα είναι κοινοτάρχης ουσιαστικά αντίπαλος του δημάρχου του Κολοκοτρωνιτσίου, Περιάνδρου Πόποτα στο «Καφέ της Χαράς».

Δες όλα όσα είπε ο Χάρης Ρώμας στην ΕΡΤ

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Οι αποκαλύψεις που δεν περιμέναμε να κάνει ο Χάρης Ρώμας (Video)

Το άρθρο Το παράδειγμα του Χάρη Ρώμα που πρέπει να ακολουθήσουμε! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρη Ρώμα, Video,chari roma, Video