Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/11/2020)

09:01 11/11/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/11/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/11/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/11/2020), σήμερα μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη θα

συνεχίσει να βρίσκεται στην Παρθένο και τον 6ο σας οίκο και σε τρίγωνο με τον Κρόνο το πρωί θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε επαγγελματικά θέματα.. Από το μεσημέρι και μετά μην κάνετε σημαντικές κινήσεις με τη Σελήνη σε κενό πορείας..

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο μέχρι και το μεσημέρι  σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα βοηθήσει να κάνετε κάποιες συμφωνίες με συνεργάτες αλλά αποφύγετε οποιαδήποτε κίνηση μετά το μεσημέρι.. Μπορείτε να κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας και να πάρετε αποφάσεις ..Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να σταθεροποιήσετε μια σχέση..

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και σήμερα και ίσως δυσκολευτείτε με υποχρεώσεις στην καθημερινότητα αλλά θα καταφέρετε τις πρωινές ώρες να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια…Μετά το μεσημέρι με τη Σελήνη σε κενό πορείας μην κάνετε σημαντικές κινήσεις και ξεκουραστείτε..

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και σήμερα και θα ασχοληθείτε με θέματα επικοινωνίας κι ίσως πολλοί από εσάς να καταφέρετε να μονιμοποιήσετε μια συνεργασία.. Μετά το μεσημέρι μην κάνετε συζητήσεις και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για συνεργασίες..

Λέων

Με τη Σελήνη στην Παρθένο και σήμερα θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα και τις πρωινές ώρες θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε θέματα καθημερινότητας.. Μετά το μεσημέρι μην κάνετε σημαντικές κινήσεις και ξεκουραστείτε..

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σας και σήμερα σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον 5ο οίκο της δημιουργικότητας θα σας βοηθήσει μέχρι το μεσημέρι να εγκαθιδρύσετε ένα σχέδιό σας ή να τακτοποιήσετε θέματα προσωπικά μέσα στην καθημερινότητα.. Αποφύγετε σημαντικές κινήσεις μετά το μεσημέρι..

Ζυγός

Σήμερα με τη Σελήνη στην Παρθένο θα προτιμήσετε να απομονωθείτε και να τακτοποιήσετε το σπίτι σας.. Μετά το μεσημέρι ηρεμήστε και μην συνεχίσετε σημαντικά πράγματα και ξεκουραστείτε με τη Σελήνη να βρίσκεται σε κενό πορείας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/11/2020), η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στην Παρθένο και θα μπορέσετε τις πρωινές ώρες να κάνετε κάποιες επικοινωνίες ή να μονιμοποιήσετε κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες…Μετά το μεσημέρι με το κενό πορείας της Σελήνης μην κάνετε σημαντικές συμφωνίες αλλά μπορείτε να σκεφτείτε κάποιους στόχους σας..

Τοξότης

Η Σελήνη και σήμερα στην Παρθένο και στον 10ο σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα και θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε μια οικονομική συμφωνία ή να πάρετε κάποια χρήματα από την καριέρα σας.. Μετά το μεσημέρι ξεκουραστείτε και μην κάνετε σημαντικές κινήσεις..

Αιγόκερως

Η Σελήνη στην Παρθένο και σήμερα θα σας ευνοήσει στα σχέδιά σας και θα μπορέσετε να καταφέρετε πράγματα και να νιώσετε υπερήφανοι για τον εαυτό σας σε ένα επαγγελματικό επίπεδο…Μετά το μεσημέρι μπορείτε να κάνετε σχέδια αλλά μην κάνετε κινήσεις με τη Σελήνη σε κενό πορείας..

Υδροχόος

Η Σελήνη στην Παρθένο και στον 8ο σας οίκο θα σας ωθήσει και σήμερα να ασχοληθείτε με κάποιες οφειλές και θα μπορέσετε να κάνετε κινήσεις ώστε να νιώσετε σίγουροι και ασφαλείς μέσα σας… Μετά το μεσημέρι καλό θα ήταν να κάνετε κάποια σχέδια μέσα σας αλλά να μην κάνετε κάποια σημαντική κίνηση..

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και σήμερα και θα μπορέσετε και θα σας απασχολήσουν συνεργασίες από τον επαγγελματικό χώρο αλλά θα καταφέρετε να κάνετε κινήσεις ώστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας…Μετά το μεσημέρι μην κάνετε σημαντικές κινήσεις με τη Σελήνη σε κενό πορείας…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/11/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα