Φέτος τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Πρώτες εντυπώσεις απ’ τις χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις του 2020

17:26 10/11/2020 - Πηγή: iPop

Οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις 2020 μας αγγίζουν λίγο περισσότερο φέτος. Φταίει η δύσκολη περίοδος που διανύουμε παγκοσμίως; Η μοναξιά που βιώνουμε πολλοί από εμάς; Το γεγονός ότι αγαπημένα μας πρόσωπα βρίσκονται σε άλλη χώρα και δεν ξέρουμε πότε θα τα ξαναδούμε; Σίγουρα φταίνε όλα αυτά. Αλλά σίγουρα παίζει ρόλο και η διαφορετική αισθητική και οπτική που έχουν επιλέξει φέτος τα περισσότερα απ’ τα μεγάλα brands που έχουν κυκλοφορήσει ήδη τις διαφημίσεις τους.

Συγκινητικές ιστορίες επικεντρωμένες στον άνθρωπο. Πολύ λιγότερη αυτοπροώθηση

του κάθε brand, ειδικά σε σύγκριση με άλλες χρονιές. Ωραίες εικόνες, όμορφες μουσικές, χριστουγεννιάτικο πνεύμα και έντονη συγκίνηση. Αυτά είναι τα συστατικά της συνταγής που έχουν επιλέξει οι περισσότερες εταιρείες και εμείς απλά ανυπομονούμε τη συνέχεια!

Θυμήσου εδώ μερικές απ’ τις καλύτερες διαφημίσεις του 2019

Πρώτες εντυπώσεις απ’ τις χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις του 2020

Disney

Ίσως δεν υπάρχει άνθρωπος που να είδε αυτή τη διαφήμιση και να μην γέμισαν με δάκρυα τα μάτια του. Η φετινή, συγκινητική εορταστική διαφήμιση της Disney εστιάζει στη σημασία των οικογενειακών δεσμών. Η ιστορία ακολουθεί μια γιαγιά και την εγγονή της. Ένας vintage λούτρινος Mickey Mouse κάνει την εμφάνισή του στο αξιολάτρευτο διαφημιστικό και μας θυμίζει με τον δικό του τρόπο ότι το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε είναι οι δικοί μας άνθρωποι!

Coca-Cola

Ένας πατέρας που κινεί γη και ουρανό για να παραδώσει έγκαιρα το γράμμα της κόρης του στον Αϊ Βασίλη. Πολλά εμπόδια, αλλά εκείνος επιμένει. Κι ύστερα έρχεται η απογοήτευση. Τον μόχθο ακολουθεί ένα βαρύ συναίσθημα, εκείνο του πατέρα που δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες της κόρης του. Η έκπληξη όμως έρχεται στο τέλος και κλείνει τη διαφήμιση με τον πιο γλυκό τρόπο!

Θυμήσου εδώ την περσινή διαφήμιση της Coca-Cola

Amazon

Φέτος, η Amazon αφηγείται την ιστορία μιας αποφασιστικής νέας μπαλαρίνας που, εν μέσω των τόσων προκλήσεων που έφερε αυτή η χρονιά, καταφέρνει να φέρει κοντά τους ανθρώπους! Ενώ τα όνειρά της να χορεύει έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο ακυρώνονται λόγω του Covid-19, εκείνη συνεχίζει να χορεύει όπου και όποτε μπορεί, παρασέρνοντας κι άλλο κόσμο μαζί της!

Barbour

Η διαφήμιση ακολουθεί ένα νεαρό αγόρι, του οποίου ο σκύλος έχει μασήσει το αγαπημένο Barbour του πατέρα του. Το αγόρι γράφει στον Αϊ Βασίλη για να του πει ότι δεν θέλει δώρο φέτος, χρειάζεται απλώς τη βοήθειά του για να επισκευάσει το σακάκι του πατέρα του εγκαίρως για τα Χριστούγεννα. Ο Αϊ Βασίλης συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να το επιδιορθώσει μόνος του , αλλά έχει την ιδέα να το μεταφέρει στο εργοστάσιο Barbour στο South Shields για να δει αν μπορούν να τον βοηθήσουν. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Barbour ξεκινάει να επιδιορθώνει το σακάκι για να φαίνεται σαν καινούργιο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Φέτος τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Πρώτες εντυπώσεις απ’ τις χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις του 2020 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα