Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/5/2020)

09:00 10/5/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (10/5/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (10/5/2020), ίσως να βρίσκεστε στα πρόθυρα μια οικονομικής

ή επαγγελματικής συμφωνίας, ή ενός στόχου που χρειάζεται για να τον κατακτήσετε, να δαπανήσετε χρήματα. Να έχετε όμως υπόψιν σας, ότι θα ξοδευτείτε αρκετά, τόσο που να στενέψει πολύ η ρευστότητά σας. Εάν ψάχνε τε να βρείτε δουλειά οι ημέρες αυτές, είναι εξαιρετικές  να βρείτε κάτι καλό και αποδοτικό. Μην απογοητεύεστε όμως.

Ταύρος

Ένα σοβαρό πρόσωπο, φιλικά προσκείμενο προς εσάς, σας ανοίγει δρόμους, γιατί μια ιδέας του, ή μια πληροφορία που θα σας δώσει, θα σας λύσει πρακτικά θέματα που για καιρό είχαν μείνει πίσω, είτε σε εργασιακό επίπεδο, είτε σε επίπεδο καθημερινότητας. Επειδή όμως μπορεί να το εκλάβετε, ως πρόθεση να παρέμβει στη ζωή σας και μπορεί να του αντιλογήσετε, καλό είναι να το αποφύγετε.

Δίδυμοι

Στον εργασιακό σας χώρο τη στιγμή αυτή συμβαίνουν διάφορες ανακατατάξεις και καλό είναι, να έχετε το νου σας για το ποιες μπορεί να σας αφορούν. Ενδέχεται μάλιστα ήδη να έχει δημιουργηθεί ένα παρασκήνιο από συναδέλφους σας, μα καλό θα ήταν να μην εμπλακείτε με κανένα τρόπο σε αυτό. Ακολουθήστε τη δική σας πορεία και προσπαθήστε να είστε άκρως τυπικοί σε ότι αναλάβετε.

Καρκίνος

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα σας ωθήσει να γίνετε πιο προστατευτικοί με τα φιλικά σας πρόσωπα, ενώ από την άλλη πλευρά η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία σας υπόσχεται τυχερές γνωριμίες.

Λέων

Αδειάστε όσο μπορείτε το μυαλό σας σήμερα και βρείτε ένα τρόπο να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.  Η συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων θα σας βοηθήσει ψυχολογικά. Φίλοι στέκονται στο πλευρό σας, ενώ δεν αποκλείεται μια ιδέα που θα ακούσετε, να σας βάλει στη διαδικασία να θέσετε καινούργια σχέδια για το μέλλον.

Παρθένος

Συναισθηματική ανανέωση και καλύτερη ψυχολογία θα γίνουν τα κίνητρα για να θέσετε τις καινούργιες φιλοδοξίες σας, ή να αναπροσαρμόσετε κάποιο στόχο που οι συνθήκες δεν τον είχαν βοηθήσει μέχρι σήμερα στο να τον ακολουθήσετε.  Επαγγελματικά εμπόδια απομακρύνονται και έτσι θα έχετε καλύτερη εικόνα για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα από εδώ και στο εξής πλέον.

Ζυγός

Το γεγονός ότι αντιμετωπίζετε εκ των πραγμάτων μειωμένη οικονομική ευχέρεια, έχει αρχίσει να σας επηρεάζει και στην προσωπική σας ζωή. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις δοκιμάζονται αλλά να ξέρετε ότι η ψυχολογία σας φταίει περισσότερο, παρά η πρόθεση των άλλων να σας κατανοήσουν, είτε αυτοί είναι οι συνεργάτες σας, είτε οι άνθρωποι οι δικοί σας. Ηρεμήστε όλα καλά θα πάνε σίγουρα.

Σκορπιός

Ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας, που θα έχει τη δύναμη τον τρόπο ή την αναγνωρισιμότητα κοινωνικά, να σας ανοίξει πόρτες. Βγείτε έξω, φερθείτε με εξωστρέφεια, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, κάντε νέες δραστηριότητες, ελάτε σε επαφή με κόσμο. Αυτό επιβάλλει η ανάγκη σας να βρείτε λύσεις κι ανθρώπους για να σας βοηθήσουν. Μη μένετε μόνοι.

Τοξότης

Θα έχετε έμπνευση και δημιουργικότητα αλλά και τονισμένες φιλοδοξίες. Δώστε περισσότερο βάρος σε ζητήματα καριέρας. Τώρα θα σας ανοιχτούν οι δρόμοι στο να κάνετε εκείνα που πραγματικά σας αρέσουν και αποδίδετε περισσότερο. Που πηγάζουν από τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά σας. Μην παγιδευτείτε σε ανταγωνισμούς και παρασκηνιακές ενέργειες στη δουλειά.

Αιγόκερως

Την εποχή αυτή, κλείνονται οριστικά κύκλοι στη ζωή σας, ενώ ανοίγονται νέα κεφάλαια, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη μιας νέας εποχής όπου θα δομηθεί ένα καλύτερο αύριο για εσάς. Επικοινωνιακά θα βρίσκεστε σε καλή φάση οπότε εάν επιθυμείτε να κάνετε κάποιες συνεργασίες, ή συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες και διακανονισμούς, θα σας δοθούν σίγουρα οι ευκαιρίες.

Υδροχόος

Φυσικά η κούραση, οι πιέσεις και τα αυξημένα καθήκοντα δε θα λείψουν, όμως λίγες θα είναι οι στιγμές που θα αισθανθείτε συναισθηματική κάμψη. Με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση και πειθώ, θα καταφέρετε να περάσετε εκείνα που επιθυμείτε. Τίποτα όμως δε μπορεί να σας χαριστεί, εάν δε φανείτε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Να είστε πιο τυπικοί στα καθήκοντα που σας αναθέτουν.

Ιχθείς

Βελτιώνονται οι συνθήκες στο σπίτι και στην οικογένεια. Παράλληλα κάνετε νέες γνωριμίες ενισχύοντας τον κύκλο σας κι αν η προσωπική σας κατάσταση το επιτρέπει, δεν αποκλείεται και κάτι ερωτικό να αγγίξει την καρδιά σας. Βασιστείτε όμως στο αρχικό σας ένστικτο, εάν κάτι σας λέει μέσα σας, ότι μπορεί να μην πατάει καλά από την αρχή. Φερθείτε τυπικοί στις συνεργασίες σας.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/5/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα