Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/2/2020)

08:01 10/2/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/2/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/2/2020):Κριός

Ερωτικές στιγμές με εντυπωσιακές εμφανίσεις και έντονη θέληση για «καλοπέραση». Ιδιαίτερη προσοχή οι του τρίτου 10ημέρου. Ένα είδος «επικινδυνότητας»ανάμεσα σε συντρόφους, προκαλεί

προβληματισμό. Νέα «εποχή»στα επαγγελματικά σου. Προετοιμαστείτε για ευκαιρίες και διεκδίκηση υλικών. Στα οικονομικά επανεξέταση οφειλών και τακτοποίηση λογαριασμών.

Ταύρος

Μετά από μερικές λανθασμένες πληροφορίες, που σου προκάλεσαν θλίψη και απογοήτευση, αναγκάζεσαι να κάνεις μια εκ βαθέων έρευνα. Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά. Μια απασχόληση που αναφέρεται σε κάτι παλιό(περασμένη δουλειά και παρελθόντες συνεργάτες), είναι στο προσκήνιο. Ειδήσεις για βελτίωση οικονομικών.

Δίδυμοι

Ένας περασμένος έρωτας έρχεται ξανά στο φως. Καλείσαι να κλείσεις τις εκκρεμότητες για να συνεχίσεις πιο ήρεμα την ερωτική σου ζωή. Οι προοπτικές στην δουλειά είναι εντυπωσιακές και σε παρακινούν να δράσεις με περισσότερο δυναμισμό. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται οφέλη από νέα δουλειά ή απασχόληση.

Καρκίνος

Με υπερηφάνεια και όχι ηττοπάθεια κινούνται τώρα τα αισθηματικά σου. Νέες προοπτικές με μεγαλοπρεπή αγάπη, σου φτιάχνουν την διάθεση. Αρχοντική συμπεριφορά από και προς το ταίρι. Έχεις στο νου σου μια δουλειά στα «σκαριά». Μπορεί να μην είναι το ιδανικό σου, αλλά επί του πρακτέου θα είναι αποδοτική. Οικονομικά έχεις κινητικότητα. Προσοχή το τρίτο 10ήμερο, από έλλειψη ελέγχου.

Λέων

Ξεφεύγεις από την λαμπερή εκδήλωση συναισθημάτων και φροντίζεις τα πρακτικά θέματα μιας σχέσης. Αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε ακόμη και με περιουσιακό στοιχείο συντρόφου. Βρίσκεσαι σε ένα στάδιο αποφασιστικότητας και απομάκρυνσης από μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί. Κι αυτό είναι οριστικό. Οικονομικά παίρνεις μυστική είδηση για βελτίωση.

Παρθένος

Όσοι από εσάς δεν τερμάτισαν το περασμένο διάστημα, βρίσκονται στα πρόθυρα να τελειώσουν μια αρρωστημένη κατάσταση. Ίσως όμως πρέπει να γίνει έτσι, για την δική σου ηρεμία. Ο Άρης είναι σε δυσμενή θέση με το ζώδιο σου, οπότε οποιαδήποτε πρόταση προκύψει στα επαγγελματικά,θα φέρει έναν βαθμό δυσκολίας, αρκετά μεγάλο. Οικονομικά κάνε τους υπολογισμούς σου και μείωσε τα περιττά έξοδα.

Ζυγός

Σε φάση εκτάκτων ερωτικών περιπετειών αλλά και μιας εκ βαθέων εξομολόγησης σ βρίσκει αυτή η περίοδος. Η διάθεση σου είναι «ανεβασμένη»και οι προοπτικές πολύ καλές. Καινούργια πράγματα και νέα πρόταση, που αφορά αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον σου. Στα οικονομικά βελτίωση αλλά και άσκοπα έξοδα. Προσοχή.

Σκορπιός

Σκέφτεσαι πως πρέπει να γίνει μια αρχή, ή να αναθερμάνεις την ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Βέβαια, όλο αυτό θα ευδοκιμήσει, σε λίγες μέρες. Με δυναμισμό και ωφέλεια ξεκινάτε κάτι καινούργιο ή ανανεώνεται κάτι παλιό, με κάποιο ίσως εντυπωσιακό «προϊόν». Στα οικονομικά αρχίζεις να γίνεσαι πιο “μαγκωμένος”.

Τοξότης

Σε ένα καλύτερο στάδιο βρίσκεται τώρα η ερωτική σου ζωή. Με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και συνθήκες που το δημιουργούν, οι ελεύθεροι βρίσκουν ταίρι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Θα γίνουν επαφές με πρόσωπα από παλιά, προκειμένου να κλειστεί μια νέα συμφωνία άκρως συμφέρουσα. Αυτό προϋποθέτει κόπο, αλλά κι επιτυχία. Οικονομικά μικρές δυσκολίες.

Αιγόκερως

Κατόπιν μιας περιόδου με απομόνωση και δοκιμασία, θα βρεθείς στην καλή πορεία των αισθηματικών σου, με πιο «μεστωμένο»μυαλό και πολύ καλές προοπτικές. Έμπιστο άτομο, σου ανακοινώνει μια θετική είδηση για έναρξη δουλειάς. Δυνατότητα σταθερότητας και εξασφάλισης. Οικονομικά να περιμένεις απότομες αλλά καλές αλλαγές.

Υδροχόος

Η αποκάλυψη που θα έχεις στα αισθηματικά σου, θα είναι βάλσαμο στην ψυχή σου. Βαδίζετε σε μια καλύτερη πλέον περίοδο, όπου μπορούν να λυθούν αρκετά θέματα. Ξεκίνημα με έντονη δραστηριότητα σου φέρνει η βοηθητική θέση του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη.  Οικονομικά κάτι αλλάζει. Γίνεσαι απαιτητικός και αποδοτικός.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία της νέας Σελήνης, για να έρθετε σε μια καλή συνεννόηση με το πρόσωπο που συνδέεστε. Μεγαλειώδης έκφραση αγάπης και ειλικρίνειας. Απαιτητική περίοδος στα επαγγελματικά. Πρέπει να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας, προκειμένου να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Έξοδα, ζημιές και σπατάλες, χαρακτηρίζουν τα οικονομικά σας.

Δες ακόμα:

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Φεβρουάριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/2/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα