Η Jennifer Lopez απαντά στους επικριτές της για την εμφάνιση στο Super Bowl

20:10 9/2/2020 - Πηγή: iPop

Jennifer Lopez και Shakira έβαλαν φωτιά στο stage που είχε στηθεί στο γήπεδο στο ημίχρονο του τελικού του Super Bowl. Η εμφάνιση και των δύο λατίνων γυναικών ήταν εκρηκτική, όμως δεν ήταν λίγοι αυτοί που την επέκριναν. Απαντά η Jennifer Lopez

για το Super Bowl σε όσους έκριναν αυστηρά την εμφάνιση αυτή. 

Οι δύο λατίνες τραγούδησαν και χόρεψαν μεγάλες επιτυχίες τους, καθηλώνοντας εκατομμύρια κόσμου που έδωσαν το παρών στον τελικό στο Μαϊάμι. Ωστόσο, πολλοί ήταν αυτοί που έκριναν πολύ σέξι την εμφάνιση της Jennifer Lopez για το Super Bowl.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια, βέβαια, δε δίστασε να δώσει τη δική της απάντηση στους επικριτές της. Στην απονομή των βραβείων ανεξάρτητου κινηματογράφου Spirit Awards η Jennifer Lopez μίλησε για την εμφάνισή της και έδωσε μια απάντηση στα πικρόχολα σχόλια. Τόνισε πως είναι μητέρα παιδιών και γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει πάνω στη σκηνή τόσο η ίδια, όσο και η Shakira.

Νομίζω ειλικρινά πως είναι ηλιθιότητα. Και οι δυο μας είμαστε αξιοσέβαστοι περφόρμερ, είμαστε μαμάδες και έχουμε παιδιά και έχουμε πλήρη επίγνωση του τι κάνουμε. Βγάζουμε ένα σόου που πιστεύουμε πως γιορτάζει τις γυναίκες και την κουλτούρα των Λατίνων όπως εμείς και πιστεύω πως ήταν στα σωστά του πλαίσια. Και αυτή η μικρή μερίδα ανθρώπων που θέλουν να είναι αρνητικοί, δεν τους βλέπω καν 

Η εκρηκτική τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας πως μέσα από αυτή την εμφάνιση ήθελε να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα στα νέα κορίτσια, να είναι πάνω απ’ όλα ο εαυτός τους και να είναι περήφανες για όλα επάνω τους. Η Jennifer Lopez προσπάθησε ουσιαστικά να παρακινήσει τα νεαρά κορίτσια να αγαπούν αυτό που είναι και να μην επιδιώκουν κάτι άλλο, ενώ τόνισε, μάλιστα, πως είναι “πολύ περήφανη για εκείνη την εμφάνιση” στο Super Bowl.

Δες την εκρηκτική εμφάνιση των δύο λατίνων:

Jennifer Lopez και Shakira: Το μοναδικό show στο ημίχρονο του τελικού του Super Bowl

Photo: Instagram/ jlo

Το άρθρο Η Jennifer Lopez απαντά στους επικριτές της για την εμφάνιση στο Super Bowl εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα