Τι να κάνεις αν ο σύντροφός σου μισεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

18:50 9/2/2020 - Πηγή: iPop

Περιμένεις πώς και πώς να δείξει το ημερολόγιο 14 Φλεβάρη για να γιορτάσεις με τον αγαπημένο σου και λίγες μέρες πριν μαθαίνεις ότι ο σύντροφός σου μισεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; “Έκπληξη!” 

Όχι και τόσο ευχάριστη βέβαια, αφού εσύ φανταζόσουν λουλούδια, σοκολατάκια, ένα ρομαντικό δείπνο, αλλά τελικά ο σύντροφός σου δεν πιστεύει σ’ αυτά. Δεν του αρέσει αυτή η μέρα, πώς να το κάνουμε, δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσει σε όλους, όμως από τη στιγμή που έχετε διαφορετικές απόψεις κάτι πρέπει να γίνει

για να μην περάσει κάποιος από τους δύο άσχημα. Ούτε εσύ να μείνει παραπονεμένη από τη στιγμή που σου αρέσει αυτή η μέρα, ούτε ο άλλος να καταπιεστεί.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, από τη στιγμή που ο σύντροφός σου μισεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Unsplash/ Priscilla Du PreezΣυζήτα το

Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις αν έχετε διαφορετικές απόψεις σχετικά με αυτή τη μέρα είναι να το συζητήσεις μαζί του. Πρέπει να καταλάβετε και οι δύο ότι δεν μπορεί να περάσει μόνο ο ένας καλά, αλλά να βρείτε μια λύση που να ικανοποιεί και τους δυο σας. Επιπλέον, εξήγησέ του τους λόγους για τους οποίους σου αρέσει αυτή η μέρα και πως είναι μια ευκαιρία να γιορτάσετε τον έρωτά σας, χωρίς να σημαίνει αυτό, βέβαια, πως τις άλλες μέρες δε θα δείχνει ο ένας στον άλλο την αγάπη του.

Βγείτε ραντεβού

Το να βγείτε ραντεβού εκείνη την ημέρα δε σημαίνει πως γιορτάζετε τον Άγιο Βαλεντίνο. Ωστόσο, είναι μια καλή ευκαιρία να ανακαλύψετε ένα εστιατόριο ή ένα καινούργιο μπαράκι και να περάσετε όμορφα, όπως σε κάθε ραντεβού σας.

Δείπνο στο σπίτι

Μαγείρεψε, ετοίμασε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, φόρα τα σέξι σου εσώρουχα και περίμενέ τον. Είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε μέρα, αλλά μιας και το αμελείς να η ευκαιρία για να περάσετε και οι δύο καλά!

Αυτή είναι η ιδανική ατμόσφαιρα για ένα ρομαντικό δείπνο!

Μασάζ / Spa

Όσο κι αν μισεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκτιμήσει το μασάζ που θα του κάνεις ή το ραντεβού για spa που έκλεισες. Μετά τη δουλειά και το φόρτο εργασίας όλης της ημέρας, είναι το καλύτερο που έχετε να κάνετε μαζί, προκειμένου να χαλαρώσετε.

Τα πιο εύκολα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου που θα φτιάξεις με τα χεράκια σου!

Διάβασε ακόμα:

5+1 ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Photos: Pexels

Το άρθρο Τι να κάνεις αν ο σύντροφός σου μισεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα