Αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί για τους λάτρεις του κρασιού!

20:46 9/2/2020 - Πηγή: iPop

“Οίνος ευφραίνει καρδίαν” λένε κι αν αγαπάς το κρασί, τότε ταυτίζεσαι πλήρως με τη φράση αυτή. Όμως, ξέρεις πού θα πιεις καλό κρασί; Αν δεν είσαι σίγουρος ακόμα, τότε είσαι τυχερός γιατί θα σου αποκαλύψουμε ποιοι είναι οι καλύτεροι προορισμοί για τους λάτρεις του κρασιού. 

Αν αγαπάς τον οίνο, τότε ξέρεις τι θα πει καλό κρασί και γνωρίζεις καλά πως δεν μπορείς να το βρεις οπουδήποτε. Μπορεί να έχεις επισκεφτεί πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού και να μην έχεις πιει ακόμα ένα καλό ποτήρι κρασί. Κι αυτό συμβαίνει

γιατί δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα ποιοι είναι οι κατάλληλοι προορισμοί για τους λάτρεις του κρασιού.

Αν, λοιπόν, όταν ταξιδεύεις θες να πίνεις και καλά, τότε ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψουμε πού θα κάνεις τα επόμενά σου ταξίδια!

Οι καλύτεροι προορισμοί για τους λάτρεις του κρασιούBordeaux, Γαλλία

Η γαλλική αυτή πόλη είναι πραγματικά πανέμορφη και κρύβει πολλές εκπλήξεις. Φημίζεται για το καλό της κρασί και τους αμπελώνες της. Οι περισσότεροι λάτρεις κρασιού επιλέγουν να επισκεφτούν το Saint-Emilion για το εξαιρετικό κρασί του.

Μην ξεχάσεις να επισκεφτείς το La Cité du Vin. Ποιο είναι; Δεν πιστεύω να μην ξέρεις το ομορφότερο μουσείο κρασιού στον κόσμο. Εκεί θα ζήσεις ένα διαδραστικό ταξίδι στον κόσμο του κρασιού και του πολιτισμού, που θα σε μαγέψει!

View this post on Instagram

Il est temps de se confesser • • • • • • #bordeaux #bordeauxmaville #bordeauxcity #bordeauxmetropole #bordeauxfrance #bdx #bdxlive #gironde #girondetourisme #nouvelleaquitaine #nouvelleaquitaine_focus_on #nouvelleaquitainetourisme #so_photo #sud #suddelafrance #sudouest_focus_on #sudouest #fierdusud #france #france

Keywords
Τυχαία Θέματα