Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (04/12/2022)

09:01 4/12/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (04/12/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (04/12/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (04/12/2022),

η Σελήνη σήμερα μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται σε κενό πορείας οπότε θα πρέπει να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις και ξεκινήματα. Στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο και τον 2ο σας οίκο και ίσως σας περιορίσει σε οικονομικά θέματα από το χώρο της εργασίας σας και ίσως νοιώσετε κάποια ανασφάλεια σχετικά με κάποιους οικονομικούς στόχους που έχετε. Κάποιοι ίσως νοιώσετε ότι δεν αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σας.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι το μεσημέρι και ίσως νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε αλλά καλό θα ήταν να μην εκμυστηρευτείτε θέματα σε άλλους. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας και θα θελήσετε να προωθήσετε προσωπικούς σας στόχους ωστόσο μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση ή να περιοριστείτε από κάποιον ανώτερο από εσάς στον τομέα εργασίας σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι το μεσημέρι οπότε καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε θέματα με φίλους. Στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο και πολλοί παρόλο που μπορεί να έχετε ξεκινήσει κάποια σχέδια που σας έχουν ικανοποιήσει αρκετά μπορεί να νιώσετε κάποια ανασφάλεια για τα οικονομικά σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι το μεσημέρι και καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε με εντάσεις που έχουν προκύψει στις συνεργασίες σας. Στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τους προσωπικούς σας στόχους αλλά ίσως βρείτε κάποια δυσκολία με οικονομικά θέματα.

Λέων

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλό θα είναι να μην κάνετε κινήσεις για να ξεδιαλύνετε θέματα καθημερινότητας. Στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο και πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στις συνεργασίες σας ωστόσο η εργατικότητά σας αλλά και η δημιουργικότητα σας αργότερα ίσως δώσει κάποιες λύσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι το μεσημέρι και μην ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα σήμερα. Στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο ένα ευνοϊκό ζώδιο για εσάς ωστόσο θα σας δυσκολέψουν κάποια θέματα στην καθημερινότητα και την εργασία σας. Θα μπορέσετε όμως να διαχειριστείτε τις καταστάσεις και να τακτοποιήσετε ακόμη και θέματα με φίλους ή ομάδες που ασχολείστε.

Ζυγός

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Κριό και καλύτερα θα είναι να μην κάνετε κινήσεις αποκατάστασης με συνεργάτες. Με τη Σελήνη στον Ταύρο θα δυσκολευτείτε σε οικονομικά θέματα που μπορεί να περιορίσουν τη δημιουργικότητά σας ωστόσο άτομα της οικογένειάς σας μπορεί να βοηθήσουν.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (04/12/2022), η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην ασχοληθείτε με θέματα οικογενειακά και κάποιες αγγαρείες μέσα στην καθημερινότητά σας.Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και μπορεί να σας απασχολήσουν κάποιες συνεργασίες σας που θα σας περιορίσουν σε ένα επαγγελματικό επίπεδο αλλά θα τα καταφέρετε με τη σοβαρότητα που θα επικοινωνήσετε.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται από το πρωί σε κενό πορείας σήμερα και καλύτερα θα είναι να αποφύγετε να κάνετε ίσως κάποιες επενδύσεις μέχρι το μεσημέρι. Στη συνέχεια που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και τον 6ο σας οίκο θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τα εργασιακά σας ή την καθημερινότητά σας .Πολλοί θα κάνετε συζητήσεις και θα πάρετε μεγάλη επαγγελματική και οικονομική ικανοποίηση και θα νιώσετε αυτοπεποίθηση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σε κενό πορείας μέχρι το μεσημέρι ίσως να μην σας αφήσει να διευθετήσετε θέματα οικογενειακά που ίσως σας φέρουν και κάποια ένταση. Στη συνέχεια η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο και θα είναι πιο ευνοϊκή για εσάς και θα μπορέσετε παρά κάποιες δυσκολίες στα οικονομικά σας να περάσετε όμορφα και να έρθετε σε επαφή με συνεργάτες.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι το μεσημέρι και καλύτερα θα ήταν να μην εκφράσετε κάποια απωθημένα σας στον περίγυρό σας. Στη συνέχεια με τη Σελήνη στον Ταύρο θα σας δυσκολέψουν θέματα οικογενειακά αλλά πολύ πιθανόν να γίνετε και αρκετά αυστηροί με την οικογένειά σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας σήμερα μέχρι το μεσημέρι και καλύτερα θα είναι να μην μπείτε στη διαδικασία να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα αφού δεν θα έχετε αποτελέσματα. Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και τον 3ο σας οίκο, σε ένα πιο ευνοϊκό χώρο για εσάς που θα ευνοήσει την επικοινωνία σας και παρόλο που μπορεί να είστε αρκετά κουρασμένοι ή να έχετε κάποιες υποχρεώσεις θα καταφέρετε να συναντήσετε κάποιους φίλους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (04/12/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα