J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

04:01 4/12/2022 - Πηγή: Enikos

Για ακόμη ένα Σαββατόβραδο το J2US έκανε παρέα στους τηλεθεατές με πολύ τραγούδι, κέφι, αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Για πρώτη φορά στον φετινό κύκλο του φαντασμαγορικού σόου, τα ζευγάρια ερμήνευσαν όχι ένα, αλλά, δύο τραγούδια, δείχνοντας να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, τα περισσότερα τουλάχιστον από αυτά.

Από το προηγούμενο Σάββατο είχαμε πληροφορηθεί ότι η Φωτεινή Δάρρα και ο Πάνος Τριανταφύλλου έπρεπε να απέχουν από το σόου λόγω αθλητικών υποχρεώσεων του παραολυμπιονίκη στην ξιφασκία.

Έτσι,

τα υπόλοιπα ζευγάρια φρόντισαν, όσο μπορούσαν να αναπληρώσουν το κενό, αν και στην περίπτωση του συγκεκριμένου ζευγαριού που χαρίζει πάντα μοναδικές ερμηνείες και κερδίζει το ένα μετά το άλλο τα 10άρια, ήταν αρκετά δύσκολο εγχείρημα.

Φτάνοντας προς το φινάλε ο Νίκος Κοκλώνης πήρε στα χέρια του τον φάκελο των αποτελεσμάτων ύστερα και από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού και ανακοίνωσε το ζευγάρι που δεν θα συνεχίσει στα επόμενα lives.

Αυτοί ήταν η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης που αποχαιρέτησαν την παρέα του J2US, για λίγο μόνο μέχρι να ανταμώσουν όλοι μαζί πάλι για τον μεγάλο τελικό.

Δείτε τις εμφανίσεις των ζευγαριώνΑφροδίτη Γεροκωνσταντή (Didi) – Παναγιώτης Ραφαηλίδης (Απαγορεύεται να σ’ αγαπω / Siply The Best)

Ιλάειρα Ζήση – Μαυρίκιος Μαυρικίου (Καλύτερα μαζί σου και τρελός / Ο άγγελος μου)Ναταλί Κάκκαβα – Κώστας Αγέρης (Ανήκω σε μένα / Σπάω τα ρολόγια)

Ιωάννης Μελισσανίδης – Μελίνα Μακρή (Αγωνία / Ξενύχτησα στην πόρτα σου)

Μάλιστα, αμέσως μετά την εμφάνιση τους, η τοποθέτηση του Ολυμπιονίκη στάθηκε ικανή να προκαλέσει αντιδράσεις σε δύο εκ των τεσσάρων μελών της κριτικής επιτροπής.

Ο λόγος για την Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή, οι οποίοι και διαφώνησαν για διαφορετικούς λόγους μαζί του. «Η σωματοποίηση στο τραγούδι ήταν κάτι που εγώ θα το πήγαινα διαφορετικά. Δεν καταλάβαινα στο στήσιμο σου που πάει, αν πας να το χορέψεις και στο τέλος είδα πως το έκανες αυτό» τόνισε, μέσα σε όλα, η γνωστή τραγουδίστρια. «Έβλεπα δύο ανθρώπους πάνω στη σκηνή με εντελώς διαφορετικές διαθέσεις. Η Μελίνα ήταν στο τραγούδι έτσι ακριβώς όπως το αντιλαμβανόταν, εσύ χαμογελούσες και γω αισθανόμουν πως σε αυτό το κομμάτι δεν χωράει χαμόγελο».

«Εκεί που το ένιωσα το έκανα, Δέσποινα. Εκεί που πέταξα κάτω το σακάκι ήταν σαν να πατάω κάτω τον θάνατο ή το πόδι που χτυπούσα κάτω έβγαινε από την καρδιά μου σαν να χτυπάς κάτω τον θάνατο» έσπευσε να αποκριθεί ο Ιωάννης Μελισσανίδης. «Είναι πολύ εύστοχο αυτό που λες Δέσποινα αλλά και στον θάνατο χαμογελάμε. Δηλαδή όταν πας στον θάνατο και δεν φοβάσαι, χαμογελάς στον θάνατο. Αυτό είχα στο μυαλό μου Δέσποινα. Στον θάνατο χαμογελάς και του λες «έλα, όποτε θες έλα, εδώ είμαι». Εγώ έτσι το ένιωσα και έτσι το έβγαλα. Δεν χαμογελούσα γιατί είχα την διάθεση τραλαλά τραλαλό».

«Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό με τον θάνατο. Πως σας έχει έρθει όλο αυτό με τον θάνατο; Παιδιά τι λέτε; Τι βλακείες είναι αυτές; Το τραγούδι λέει, «ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ» γιατί εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση είναι εδώ. Δηλαδή στον έρωτα σου» τόνισε, με τη σειρά του, ο Σταμάτης Φασουλής στον διαγωνιζόμενο του J2US.

Λευτέρης Μητσόπουλος – Λόλα (Μίλα μου / Δεν ζητάω πολλά)

Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης (Αφού σε βρήκα δεν σ’ αφήνω / Σ’ έχω κάνει θεό)

Τόλης Παπαδημητρίου – Μπέσυ Αργυράκη (Η μεγάλη φίρμα / Είσαι τ’ άλλο μου μισό)

Παύλος Σταματόπουλος – Άντζελα Δημητρίου (Ξανά Μανά / Αθήνα μου)

Οι αναθέσεις για το δέκατο live

Λευτέρης Μητσόπουλος – Λόλα: Γεια σου ΜαρίαΜπέσυ Αργυράκη – Τόλης Παπαδημητρίου: Σκόνη και θρύψαλαΑφροδίτη Γεροκωνσταντή – Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Τα καλύτερα παιδιάΙλάειρα Ζήση – Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τα πιο ωραία λαϊκάΙωάννης Μελισσανίδης – Μελίνα Μακρή: Όσο βαρούν τα σίδεραMατίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης: Λένε για τόσα για μαςΠαύλος Σταματόπουλος – Άντζελα Δημητρίου: Σκότωσε με
Keywords
Τυχαία Θέματα