Τι μπορείς να φτιάξεις με πλαστικά κουτάλια και ένα πλαστικό ποτήρι;

10:31 17/7/2014 - Πηγή: iPop

Είναι καλοκαίρι και, όπως, κατάλαβες αγαπάμε πολύ τα κεριά και το απαλό φως που αυτά δίνουν. Έτσι, αυτή τη φορά μας ήρθε μία πολύ πρωτότυπη ιδέα που θα σου αρέσει σίγουρα πολύ και επιτέλους θα βγάλεις από το συρτάρι κάτι πλαστικά κουτάλια που σου ξέμειναν από παλιά. Αυτή τη φορά, λοιπόν, θα φτιάξουμε μια θήκη κεριών από πλαστικά κουτάλια!

Η κατασκευή που θα φτιάξεις είναι απλή και παράλληλα εντυπωσιακή! Μπορείς να διακοσμήσεις με αυτή κυρίως εξωτερικούς

χώρους ή ακόμα και εσωτερικούς! Θα δώσει φως στα καλοκαιρινά σου βράδια και θα τους δημιουργήσει μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα!

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις τη θήκη κεριών από πλαστικά κουτάλια;30 πλαστικά κουτάλιαΠλαστικό ποτήριΤαινίαΛευκή ταινία διπλής όψεωςΚόλλαΡεσώΨαλίδιΠώς θα φτιάξεις τη θήκη κεριών από πλαστικά κουτάλια;Κόψε τα κουτάλια σου με το ψαλίδι και κράτα μόνο το μπροστινό τους κομμάτι. Ξεκίνα να κολλάς τα κουτάλια σου το ένα δίπλα στο άλλο πάνω στο ποτήρι σου με την βοήθεια της ταινίας διπλής όψης.Για μεγαλύτερη σιγουριά στάξε από μία σταγόνα κόλλας σε κάθε κουτάλι για να είσαι σίγουρος-η πως δε θα ξεκολλήσουν.Η κατασκευή σου είναι έτοιμη! Δεν έχεις παρά να βάλεις μέσα στη θήκη που μόλις έφταιξες το ρεσώ σου και να το ανάψεις!Photos: pinterest.com

The post Τι μπορείς να φτιάξεις με πλαστικά κουτάλια και ένα πλαστικό ποτήρι; appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
pinterst κατασκευες
Τυχαία Θέματα