Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (17/7/14)

09:01 17/7/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Έξοδα στο μενού των ημερών δεν αποκλείονται αλλά και μία διαμάχη με ένα φιλικό σας πρόσωπο σας απογοητεύει, ρίξτε νερό στο κρασί σας καθώς είναι κάτι παροδικό. Η ημέρα φέρνει αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά ενώ αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα εν λόγω θέματα, μέσα από τις συναισθηματικές φορτίσεις καταλήγετε αλώβητοι θριαμβευτές. Είναι μια περίοδος μεγάλης δύναμης και καθώς νιώθετε ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε πολλές προκλήσεις η όρεξή σας να λύσετε όλα τα ζητήματα που σας ταλαιπωρούν

μαζεμένα αυξάνεται.

Ταύρος

Θα δεχτείτε εύνοια και βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα ή από νέους φίλους που έχουν φτάσει στη ζωή σας. Ένας στόχος ή καλύτερα ένα όνειρο ζωής φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα και αυτό σας χαρίζει νότες ανανέωσης και φρεσκάδας. Η κοινωνικότητά και η εξωστρέφειά σας στα ύψη, εκμεταλλευτείτε της υπέροχης συγκυρίας, ρητορεύστε και δια του λόγου κερδίστε συμμαχίες και έναν επιπλέον κοινωνικό κύκλο. Ο έρωτας είναι δυναμικός, έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και η καρδιά σας φλέγεται.

Δίδυμοι

Η ημέρα έχει αυξημένες απαιτήσεις και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και οργάνωση . Η ψυχολογία σας κυμαίνεται σε σκοτσέζικο ντουζ και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα έχουν την τιμητική τους, διασφαλίστε ώρες για προσωπική ξεκούραση, ανάπαυλα και φυσικά να τρέφεστε σωστά, να παίρνετε βιταμίνες και να έρχεστε σε επαφή με τη φύση ή το υγρό στοιχείο. Υπερβάλλουσες υποχρεώσεις σας κουράζουν, ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο πιθανώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και εσείς θα χρειαστεί να του/της συμπαρασταθείτε ψυχολογικά/ηθικά αλλά και πρακτικά αναλαμβάνοντας τις δικές του/της ευθύνες .

Καρκίνος

Περνάτε μέσα από μία φάση συναισθηματικής τροποποίησης και αλλάζετε συναισθηματικά, γίνεστε πιο ώριμοι, πιο σοφοί και αναζητάτε την φρεσκάδα και την ανανέωση, δεν δέχεστε τον περιορισμό, τη δέσμευση και την επιβολή. Μην βιαστείτε να ονομάσετε μία πρόσφατη γνωριμία «σχέση» καθώς ο κίνδυνος απογοήτευσης ή αναθεώρησης είναι υπαρκτός, ας περιμένετε την Νέα Σελήνη και αναλόγως πράττετε.

Λέων

Οι στόχοι σας σχετικά με την μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη φαίνονται να καρποφορούν και αυτό τονίζει την αυτοπεποίθησή σας, λέμε όχι στην εσωστρέφεια καθώς δια της συναναστροφής μπορούμε να επιτύχουμε περισσότερα και να μας δίνετε η δυνατότητα να αποκομίσουμε πολλαπλάσια οφέλη. Η Αφροδίτη σας βάζει σε μία διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης σχέσεων και συνεργασιών αλλά και σε μία διαδικασία κατανόησης των βαθύτερων συναισθημάτων και συναισθηματικών σας αναγκών.

Παρθένος

Η επιρροή της ημέρας σχετίζεται με τα οικονομικά σας και τον μισθό σας. Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως στη ζωή σας πλέον επιθυμείτε τη σταθερότητα και την ασφάλεια, οι οποίες μακροπρόθεσμα φαίνονται πως κατοχυρώνονται. Οι φίλοι φαίνονται άκρως ενθαρρυντικοί προς το δικό σας ζώδιο, νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας και αυτό αναπτερώνει το ηθικό σας, ρίξτε νερό στο κρασί σας και αποφύγετε μία ένταση με ένα φιλικό σας πρόσωπο, η αντιπαράθεση είναι παροδική και δεν αξίζει τον κόπο να της δώσετε έκταση.

Ζυγός

Έξοδα στο μενού των ημερών δεν αποκλείονται αλλά και μία διαμάχη με ένα φιλικό σας πρόσωπο σας απογοητεύει, ρίξτε νερό στο κρασί σας καθώς είναι κάτι παροδικό. Η ημέρα φέρνει αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά ενώ αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα εν λόγω θέματα, μέσα από τις συναισθηματικές φορτίσεις καταλήγετε αλώβητοι θριαμβευτές. Είναι μια περίοδος μεγάλης δύναμης και καθώς νιώθετε ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε πολλές προκλήσεις η όρεξή σας να λύσετε όλα τα ζητήματα που σας ταλαιπωρούν μαζεμένα αυξάνεται.

Σκορπιός

Πολλοί ενδέχεται να συναντήσετε φίλους ή εραστές/ερωμένες από το παρελθόν σας, μία συζήτηση θα σας κάνει να καταλάβετε πως είχατε αδικήσει το εν λόγω πρόσωπο ή πρόσωπα . Η δημιουργικότητά σας αρκετά αυξημένη, είστε έντονα δραστήριοι και αυτό ξυπνάει μέσα σας το κρυμμένο μικρό παιδί. Ο Άρης φέρνει έκτακτα έξοδα και απώλειες αλλά αυτό είναι κάτι παροδικό, αποφύγετε τις σπατάλες και περιορίστε την καταναλωτική σας μανία/διάθεση. Ένα θέμα κληρονομικό, φορολογικό, μία ρύθμιση σχετικά με κάρτες, δάνεια ή διατροφές φαίνεται να μην κυλάει, αλλά αυτό είναι κάτι παροδικό, εν συνεχεία η ρευστότητα και η αστάθεια σας κουνάν το μαντίλι.

Τοξότης

Υπερβάλλουσες υποχρεώσεις σας κρατάνε δέσμιους στον επαγγελματικό χώρο, ένας συνάδελφός σας ενδεχομένως να απουσιάζει και να έχετε επωμιστεί επιπρόσθετες υποχρεώσεις, ένα πρόβλημά του/της σας επηρεάζει άμεσα και ο φόρτος εργασίας σας έρχεται όπως ο κλήρος της τύχης, σας φορτίζει αλλά και σας καταξιώνει προετοιμάζοντας μία επικείμενη προαγωγή. Ένα άτομο της οικογένειάς σας και μάλιστα ο πατέρας σας αλλά δεν αποκλείεται και η μητέρα σας χρειάζεται τη συμπαράστασή σας, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και εσείς διχοτομείστε μεταξύ καριέρας και οικογένειας έτσι αυτό βγαίνει και ψυχοσωματικά μία κόπωση, γι’ αυτό να φροντίζετε για τις άμυνες της υγείας σας και το σύστημα ανοσοποίησής σας.

Αιγόκερως

Αναθεωρήσεις σχετικές με τις αξίες σας, με τις ρίζες σας, με τις καταβολές σας και μία ουσιαστικότερη επαφή με τα βάθη της καρδιάς σας και του ψυχισμού σας φέρνει αυτό το φεγγάρι . Αποφύγετε τις αγοραπωλησίες αλλά και την πώληση ενός ακινήτου με όρους που σας ζημιώνουν, θα καταφέρετε στην πορεία να εξασφαλίσετε μία πιο ευνοϊκή ρύθμιση ή διαπραγμάτευση. Κάποιες σχέσεις φαίνεται να παίρνουν άσχημη τροπή, ο κύκλος τους κλείνει.

Υδροχόος

Ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός σας στα ύψη, νιώθετε τις δυνάμεις σας να αυξάνονται συνέχεια, απολαύστε την εύνοια του σύμπαντος. Η ημέρα φέρνει αλλαγές, ένα κλίμα ρευστότητας, αστάθειας και αποσταθεροποίησης στον επαγγελματικό σας χώρο, στην οικογένειά σας αλλά γενικότερα οι σχέσεις σας είτε φιλικές είτε διαπροσωπικές φαίνονται να είναι αρκετά τεταμένες και εσείς υποκειμενικοί και εκνευρισμένοι. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, της ευελιξία σας και αποφύγετε μετωπικές συγκρούσεις με ανωτέρους, υφισταμένους, προϊσταμένους, με μέλη της οικογένειάς σας αλλά και με τον/τη σύντροφό σας.

Ιχθείς

Ένα πρόβλημα υγείας έρχεται στην επιφάνεια και αναζητάει επίλυση. Ειδήσεις από το εξωτερικό ή από συγγενικά σας πρόσωπα σας χαροποιούν ιδιαιτέρως και αποτελούν ένα κράτημα στις ημέρες της. Σταδιακά, μέρα με τη μέρα φαίνεται πως το σύστημα αντίληψης σας, η κοσμοθεωρία σας και η γενικότερη φιλοσοφία σας αλλάζουν, αναδομείται ο παλιός μαύρος τρόπος σκέψης και υιοθετείται ένας πιο φωτεινός και ζωντανός. Φυσικά το τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού συγκλίνει και γκρεμίζει ουσιαστικά σχέσεις και συνεργασίες και πιο συγκεκριμένα σχέσεις και συνεργασίες με άτομα της οικογένειάς σας ή με όσους θεωρείτε οικογένειά σας, σταδιακά αλλάζει η οπτική σας και ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τη ζωή .

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (17/7/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα