Βλέπεις τα μαλλιά σου να πέφτουν; Υπάρχει λύση!

07:01 17/7/2014 - Πηγή: iPop

Ξυπνάς και βλέπεις αρκετές τρίχες στο μαξιλάρι σου! Κοιτάζεσαι στο καθρέφτη και παρατηρείς πως τα μαλλιά σου αραίωσαν! Φίλε άντρα, μην μου αγχώνεσαι γιατί φυσικά το άγχος σου επιδεινώνει την τριχόπτωση και εκτός των άλλων κάνει τη διάθεση σου να πέφτει στα τάρταρα!

Αρχικά, θα πρέπει να ξέρεις πως κάθε άνδρας έχει περίπου 150.000 τρίχες. Συνήθως, όμως, χάνεις καθημερινά γύρω στις 50 με 100. Αυτή είναι μία φυσιολογική απώλεια που είναι βασισμένη στον κύκλο της ζωής που έχει η κάθε τρίχα.

Η τρίχα είναι ένας ζωντανός οργανισμός και περνά από διάφορα στάδια γέννησης, ωρίμανσης και αναπόφευκτης πτώσης. Αν δεις, όμως, ότι η τριχόπτωση που αντιμετωπίζεις δεν είναι φυσιολογική και αγγίζει τα όρια της υπερβολής εμείς ξέρουμε τι μπορείς να κάνεις για να την αποτρέψεις ή έστω να την κοντρολάρεις!

Όταν λούζεσαι μη ξεχνάς να κάνεις ελαφρύ μασάζ. Καθώς, λούζεσαι κάνε μικρές κυκλικές κινήσεις με τις άκρες των δακτύλων σου. Έτσι, θα βοηθήσεις στην πιο σωστή αιμάτωση του τριχωτού της κεφαλής σου!Προτίμησε, όπως, σου έχουμε ξαναπεί να τρως τροφές που περιέχουν πρωτεΐνη, όπως, είναι το κρέας και τα αυγά. Δηλαδή τροφές που συμμετέχουν στη γρήγορη σύνθεση αμινοξέων.Επισκέψου το φαρμακείο της γειτονιάς σου και προμηθεύσου σαμπουάν ειδικό για την τριχόπτωση που είναι πλούσιο σε βιταμίνες.Ένα έξυπνο τρικ που δε θα σε βοηθήσει να βγάλεις περισσότερα μαλλιά αλλά, θα βοηθήσει αυτά που ήδη έχεις να φαίνονται υγιή και να δυναμώσουν είναι το κουρεύεσαι συχνά.Σταμάτα να βάζεις ζελέ και άλλα προϊόντα styling. Το κάθε προϊόν θα βαρύνει την τρίχα σου και η ξηρότητα που θα της δώσει θα την οδηγήσει πιο γρήγορα στο να πέσει.Ξεσκεπάσου. Μπορεί να αγαπάς τα καπέλα αλλά, όπως, σίγουρα θα ξέρεις πως όσοι τα προτιμούν και τα φορούν πολλές ώρες (στρατιωτικοί) αντιμετωπίσουν συχνότερα τριχόπτωση. Έτσι, άσε το τριχωτό της κεφαλής σου να ανασαίνει και μην το κρύβεις με το καπέλο σου.

The post Βλέπεις τα μαλλιά σου να πέφτουν; Υπάρχει λύση! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα