Τι ακριβώς έχει γίνει με την απιστία του Adam Levine; Οι φήμες και το μακροσκελές μήνυμά του

12:16 21/9/2022 - Πηγή: iPop

To όνομα του Adam Levine ξαφνικά φιγουράρει παντού, αλλά ο λόγος δεν είναι καλός… Ο frontman των Maroon 5 βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής αυτές τις μέρες λόγω των αποκαλύψεων του μοντέλου Sumner Stroh, η οποία υποστηρίζει πως είχε σχέση μαζί του κατά τη διάρκεια του γάμου του.

Ο γνωστός star είναι παντρεμένος απ΄το 2014 με την Behati Prisloo, με την οποία έχουν μαζί 2 κόρες, ενώ τώρα περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Η Sumner Stroh, ωστόσο, έφερε στο φως

συνομιλίες της με τον Adam και αποκάλυψε πως διατηρούσαν σχέση για περίπου έναν χρόνο. Μάλιστα, είπε πως αφότου χώρισαν, ο ίδιος την ρώτησε εάν θα μπορούσε να δώσει το όνομά της στο παιδί που περιμένει, εάν είναι κορίτσι.

@sumnerstroh

embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen

original sound – Sumner Stroh @sumnerstroh

Replying to @alanasanders89 addressing a few things I wish I had said in the first video

original sound – Sumner Stroh

Ένα απ’ τα screenshots απ’ τις συνομιλίες με κάποιο τρόπο έφτασε στο κινητό μιας φίλης του μοντέλου, η οποία ήθελε να τα πουλήσει, όμως, η Stroh την σταμάτησε και πήρε την απόφαση να δημοσιοποιήσει τα πάντα για τη σχέση που υποστηρίζει ότι είχε με τον Adam, αλλά και να απολογηθεί στη σύζυγό του για τις πράξεις της.

«Ήθελα να το χειριστώ ιδιωτικά. Ποτέ δεν ήθελα να το βγάλω μπροστά γιατί προφανώς γνωρίζω τις συνέπειες που έχει να κάνω αυτό που κάνω, να βγάζω χρήματα με τον τρόπο που τα βγάζβω και να είμαι μοντέλο στο Instagram. Είχα στείλει απερίσκεπτα κάποια στιγμιότυπα οθόνης σε μερικούς φίλους που πίστευα ότι εμπιστευόμουν και ένας από αυτούς είχε προσπαθήσει να τα πουλήσει σε ταμπλόιντ… Ορίστε λοιπόν», σχολίασε η ίδια στο TikTok βίντεο που ανέβασε.

Αφότου έγιναν όλα αυτά, τα social media γέμισαν με σχόλια και ερωτήσεις και φυσικά ο Adam βρέθηκε στο επίκεντρο όλων των σχολίων! Μέχρι πριν λίγο ο ίδιος δεν είχε πει τίποτα, ωστόσο, αποφάσισε τελικά να κάνει ένα story, μέσα απ’ το οποίο δίνει τη δική του οπτική, παραδέχεται τα λάθη του, ωστόσο, αρνείται ότι διατηρούσε σχέση με την Stroh.

Πολλά λέγονται για μένα τώρα και θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Έκρινα λάθος στο να μιλώ σε οποιονδήποτε άλλον πέρα από τη γυναίκα μου με τρόπο που παραπέμπει σε φλερτ. Δεν είχα σχέση, παρόλα αυτά, ξεπέρασα τα όρια κατά τη διάρκεια μία θλιβερής περιόδου στη ζωή μου. Σε ορισμένες περιπτώσεις έγινε ανάρμοστο. Το παραδέχομαι και έχω κάνει βήματα να το θεραπεύσω μαζί με την οικογένειά μου. Η γυναίκα μου και η οικογένιεά μου είναι αυτό που με νοιάζει περισσότερο στον κόσμο. Το να είμαι τόσο αφελής και τόσο ηλίθιος να ρισκάρω το μοναδικό πράγμα που πραγματικά με νοιάζει, είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ποτέ. Δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Παίρνω όλη την ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε μαζί

Μέσα απ’ το μήνυμά του, παραδέχεται δηλαδή ότι έφτασε στο σημείο να φλερτάρει με άλλες γυναίκες, όμως, αρνείται ότι υπήρξε απιστία… Το τι έγινε και τι είναι τελικά αλήθεια μόνο οι εμπλεκόμενοι το ξέρουν, το σίγουρο, όμως, είναι πως κανείς δεν θα ήθελε να ζήσει τέτοιες καταστάσεις στη σχέση του…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τι ακριβώς έχει γίνει με την απιστία του Adam Levine; Οι φήμες και το μακροσκελές μήνυμά του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα