Η Meghan Markle ζητάει τετ-α-τετ συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο – Τι θέλει να του πει;

18:32 20/9/2022 - Πηγή: iPop

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ η σύζυγος του πρίγκιπα Harry, Meghan Markle, ζητά κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο, καθώς φαίνεται να έχει ορισμένες σκέψεις στο μυαλό της που θέλει να υλοποιήσει. Τι πρόκειται να συζητήσουν τα 2 μέλη της βασιλικής οικογένειας μεταξύ τους;

Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη ότι η Meghan Markle, Δούκισσα του Sussex,

φέρεται να ζήτησε από τον βασιλιά Κάρολο Γ’ μια συνάντηση πριν επιστρέψει στο σπίτι της στην Καλιφόρνια. 

Meghan Markle συνάντηση με Κάρολο: Τι πρόκειται να ζητήσει η Δούκισσα;

Η Δούκισσα του Sussex σχεδιάζει να συζητήσει το σημαντικό βασιλικό θέμα που καίει εκείνη, αλλά και το σύζυγό της πρίγκιπα Harry.

Συγκεκριμένα, ο Neil Sean, ένας YouTuber, αποκάλυψε ότι η Meghan Markle επιθυμεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να λύσει τις διαφορές της με τον 73χρονο μονάρχη. «Είναι μια πολύ γενναία κίνηση από την ίδια τη Meghan», τόνισε ο Sean.

Kate Middleton & Meghan Markle: Το «βέλο του πένθους» που δίχασε – Ο ενδυματολογικός κώδικας της κηδείας και οι προσωπικές επιλογές των καλεσμένων

Απ’ ό,τι φαίνεται η Δούκισσα του Sussex επιθυμεί να θεραπεύσει τις πληγές που έχουν ανοίξει ανάμεσα σε εκείνη και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πριν επιστρέψει στην Καλιφόρνια. Μάλιστα, ο YouTuber ισχυρίστηκε ότι άκουσε από μια «πολύ έμπιστη πηγή» ότι η Meghan έστειλε μια επιστολή στον Βασιλιά για μια ιδιωτική συνάντηση, ενώ συμπλήρωσε: «Τώρα πρέπει να θαυμάσετε την αυτοπεποίθηση της Meghan, ό,τι άποψη κι αν έχετε σχηματίσει γι’ αυτήν».

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας συμπλήρωσε: «Υποτίθεται ότι θα ήθελε τώρα, πριν επιστρέψει με τον σύζυγό της πίσω στην Καλιφόρνια, να αποκτήσει κοινά με τον Βασιλιά Κάρολο Γ’» και σημείωσε: «Σύμφωνα με αυτή την πηγή, το αίτημα υποβλήθηκε σε επίσημη επιστολή, έτσι γράφεις στον Βασιλιά, μέσω του επιστολής και μετά, φυσικά, αυτή μεταβιβάζεται κ.λπ.».

Θάνατος βασίλισσας Ελισάβετ: Τι θα συμβεί με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle;

«Βασικά σύμφωνα με αυτή την επιστολή, θεωρεί ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο, να διαχωρίσει τα δικαιώματα από τα λάθη που έγιναν και να εξηγήσει τη λογική πίσω από την απόφαση που πήρε το ζευγάρι να απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του τα τελευταία δύο χρόνια», είπε ο Sean.

«Ειλικρινά, δεν έχουμε ιδέα αν αυτό θα προχωρήσει… Αλλά νομίζω ότι είναι μια πολύ γενναία κίνηση για τη Meghan», είπε ο σχολιαστής στο βίντεο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Meghan Markle ζητάει τετ-α-τετ συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο – Τι θέλει να του πει; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα