Το νέο χαρακτηριστικό του iOS 16 που θα μεταμορφώσει το lock screen σου όπως εκείνα που βλέπεις παντού στο TikTok

17:24 20/9/2022 - Πηγή: iPop

Το iOS 16 κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και ήδη έχει γεμίσει η αρχική μας στο TikTok με βίντεο που μας «μαθαίνουν» πώς μπορούμε να φτιάξουμε το lock screen μας και να το διαμορφώσουμε με όλες τις νέες δυνατότητες και λειτουργίες.

Μία από τις νέες δυνατότητες του iOS 16 είναι και δημιουργία μίας προσαρμοσμένης οθόνης κλειδώματος. Από γραφικά στοιχεία, γραμματοσειρές, φωτογραφίες και νέες ταπετσαρίες πάρε μία ιδέα σχετικά με το πώς

θα δημιουργήσεις το lock screen που πάντα ονειρευόσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι η μεγαλύτερη υποστήριξη για εξατομίκευση που έχουμε δει από την Apple και τα iPhone!

«Πώς να φτιάξω την οθόνη κλειδώματος στο iOS 16;» Έχουμε την απάντηση!Αφού έχεις κάνει ενημέρωση στο iOS 16, πάτησε παρατεταμένα την οθόνη κλειδώματοςΕάν χρησιμοποιείς παλιά ταπετσαρία, θα χρειαστεί να δημιουργήσεις μια νέα για να ξεκινήσεις να εφαρμόζεις την προσαρμοσμένη οθόνη κλειδώματοςΠάτησε το μπλε εικονίδιο + στην κάτω δεξιά γωνίαΕπίλεξε μια ταπετσαρία από τις κορυφαίες κατηγορίες ή σύρε παρακάτω για να δεις όλες τις επιλογέςΠάτησε το εικονίδιο + κάτω από την ώρα για να επιλέξεις τα γραφικά στοιχείαΤα προτεινόμενα γραφικά στοιχεία βρίσκονται στην κορυφή, περισσότερες επιλογές ανά κατηγορία μπορείς να βρεις παρακάτωΠάτησε την ώρα για να προσαρμόσεις τη γραμματοσειρά και το χρώμαΠάτησε την ημερομηνία για να προσθέσεις ένα γραφικό στοιχείο στην κορυφήΟι επιλογές περιλαμβάνουν Ημερολόγιο, Ρολόι, Γυμναστική, Υπενθυμίσεις και Καιρό

Επιτέλους! Το iPhone 14 κυκλοφόρησε και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του – Ποια είναι η τιμή του;

9to5mac.com

Εάν πατήσεις το κουμπί «Προσαρμογή» σε μια παλιά ταπετσαρία, θα σου εμφανιστεί το «Προσθήκη νέου» προκειμένου να συνεχίσεις.

9to5mac.com

Μπορείς να προσθέσεις έως και 4 μικρά γραφικά στοιχεία, 2 μικρά και 1 μεσαίο ή 2 μεσαία γραφικά στοιχεία στον κάτω χώρο της οθόνης κλειδώματος.

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να προσθέσεις γραφικά στοιχεία είναι πατώντας τα, αλλά μπορείς να τα σύρεις και να τα τοποθετήσεις εκεί που επιθυμείς.

9to5mac.com

Επιπλέον, μπορείς κατεβάζοντας την εφαρμογή «Top Widgets» από το App Store να φτιάξεις τις ονειρεμένες οθόνες κλειδώματος που βλέπεις στο TikTok. Άνοιξε την εφαρμογή, διάλεξε το αγαπημένο σου κινούμενο emoji και ακολούθησε τα βήματα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και εμπιστεύσου με, θα δημιουργήσεις την οθόνη κλειδώματος που όλοι θα ζηλεύουν.

Το νέο iOS 16 έρχεται! Το νέο χαρακτηριστικό που έχει γίνει viral πριν καν κυκλοφορήσει!

@apasihnil gemasss lempar2 love #ios16 #ios16update #ios16features #widgetsmit #colorwidgets ♬ why are you so obsessed with me – ౨ৎ

Μην το ξεχάσεις! Μόλις τελειώσεις, πάτησε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες κάτω δεξιά για να ενεργοποιήσεις το προοπτικό ζουμ κι έπειτα πάτησε «Τέλος» στην επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσεις τις αλλαγές σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το νέο χαρακτηριστικό του iOS 16 που θα μεταμορφώσει το lock screen σου όπως εκείνα που βλέπεις παντού στο TikTok εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα