Θετικός στον κορονοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης και σε σοβαρή κατάσταση. Το μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο

11:32 17/11/2020 - Πηγή: iPop

Ο κορονοϊός στην Ελλάδα έχει πλήξει ιδιαίτερα τη Θεσσαλονίκη, η οποία ασφυκτιά από τη συνεχή αύξηση κρουσμάτων, ενώ θύμα του ιού αυτού είναι κι ένας γνωστός παρουσιαστής. Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι θετικός στον κορονοϊό και μάλιστα σε σοβαρή κατάσταση.

Η είδηση έγινε πριν λίγο γνωστή από την εκπομπή της Κατερίνας

Καινούργιου, “Ευτυχείτε”. Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο 42χρονος παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη δεν μπορεί καν να μιλήσει στο τηλέφωνο, καθώς μετά από κάθε λέξη που βγάζει ακολουθεί βήχας. Θετική στον ιό είναι και η σύντροφός του.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε μέσω μηνυμάτων με συνεργάτη της εκπομπής, αποκαλύπτοντας την σοβαρή κατάστασή του και πως με κορονοϊό νοσεί και η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια.

Σόρρυ που δεν σηκώνω το τηλέφωνο, αλλά δε μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στον θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς, κόλλησα και εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα. Αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας δε θα αντέξουν αυτό το διάολο μέσα τους. Φιλιά. Θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε.

Όπως αναφέρθηκε και στη συνέχεια από την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της στο “Ευτυχείτε”, ο Γιώργος Μαυρίδης είναι ένας άνθρωπος που με καλή σωματική κατάσταση και που γυμνάζεται. Παρ’ όλα αυτά ο ιός αυτός δεν κάνει διακρίσεις κι όπως αποκάλυψε κι ο ίδιος ο παρουσιαστής από τη στιγμή που βρίσκεται στο νοσοκομείο κάτι δεν έχει πάει καλά.

Δες όλα όσα ειπώθηκαν στο “Ευτυχείτε”:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θετικός στον κορονοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης και σε σοβαρή κατάσταση. Το μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα