To Vanish Mode εξαφανίζει τα μηνύματα στο Messenger!

19:19 16/11/2020 - Πηγή: iPop

To Vanish Mode σου δίνει τη δυνατότητα να στέλνεις μηνύματα που εξαφανίζονται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να κάνει κάτι ο συνομιλητής σου! Το νέο χαρακτηριστικό έρχεται σύντομα σε Messenger αλλά και Instagram!

Εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο ζητούσαν επίμονα αυτό το χαρακτηριστικό εδώ και καιρό και τώρα το Facebook αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημά τους.

Να θυμίσουμε ότι τόσο το Messenger

όσο και το Instagram δίνουν εδώ και καιρό τη δυνατότητα για ακύρωση αποστολής ενός μηνύματος. Όμως, το Vanish Mode έρχεται να φέρει αυτόματα διαγραφή του μηνύματος μόλις βγεις απ’ την συνομιλία!

Vanish mode has arrived in Messenger! Swipe up in a chat thread to enter. Swipe up to turn off. Some things aren’t meant to last. #vanishmode https://t.co/kq6icgAiW2 pic.twitter.com/xAFdgRB3g6

Messenger (@messenger) November 12, 2020

Η ανακοίνωση έγινε επίσημα απ’ το Facebook, το οποίο ανέφερε τα εξής:

Μερικές φορές το μήνυμα είναι κάτι αυθόρμητο – κάτι που απλά θέλεις να πεις μια συγκεκριμένη στιγμή, χωρίς να σε ανησυχεί εάν αυτό παραμείνει. Γι αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε τη λειτουργία Vanish του Messenger, που σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα που εξαφανίζονται μόνα τους. Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι απλός – τα μηνύματα εξαφανίζονται αφού ο συνομιλητής τα έχει δει και αποχωρήσεις από τη συζήτηση

Πώς ενεργοποιείς το Vanish Mode;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι swipe up στη συσκευή σου την ώρα που είσαι μέσα στη συνομιλία του Messenger ή του Instagram.

Μπορείς να ενεργοποιήσεις το χαρακτηριστικό και να λειτουργεί με κείμενο, με φωτογραφίες, video, GIFs, emojis και ότι άλλο θέλεις.

Αν κάνεις ένα δεύτερο swipe up, θα επανέλθεις στην προηγούμενη λειτουργία.

Το Vanish Mode του Messenger λανσάρεται αρχικά στις ΗΠΑ ενώ θα λανσαριστεί και στο Instagram. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα πότε θα φτάσει η νέα λειτουργία στην Ευρώπη.

How to use #vanishmode. What you need to know. pic.twitter.com/goEn2Zq8xD

Messenger (@messenger) November 12, 2020

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο To Vanish Mode εξαφανίζει τα μηνύματα στο Messenger! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα