Πώς γνωρίστηκε ο Κάρολος με την Νταϊάνα; Η πρώτη γνωριμία που είδαμε στο The Crown δεν είναι ακριβώς αληθινή…

20:06 16/11/2020 - Πηγή: iPop

Ο τέταρτος κύκλος του The Crown κυκλοφόρησε την Κυριακή στο Netflix και πραγματικά όλοι μιλάνε γι’ αυτό! Η συγκλονιστική σειρά που αφορά την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας επέστρεψε και αυτή η σεζόν είναι ίσως η πιο πολυανεμενόμενη καθώς κάνει την εμφάνισή της η Νταϊάνα. Παρακολουθώντας τη σειρά -δεν θα σου κάνουμε πολλά spoilers- μας γεννήθηκε μια απορία: Πώς γνωρίστηκε ο Κάρολος με την Νταϊάνα; Ισχύει η σκηνή

που είδαμε στη σειρά;

Σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται τα βρετανικά ΜΜΕ, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δηλώνουν δυσαρεστημένα με τον τρόπο που παρουσιάζονται κάποια πράγματα στη σειρά. Κάνουν λόγο για φανταστικά γεγονότα που παρουσιάζονται ως πραγματικά, ενώ λένε πως η σειρά εκμεταλλεύεται τον πόνο της βασιλικής οικογένειας για να βγάλει χρήματα.

Το τι ακριβώς ισχύει και τι όχι, ίσως δεν το μάθουμε ποτέ, όμως, απ’ τις διαθέσιμες τουλάχιστον πληροφορίες που υπάρχουν σύμφωνα με τους βασιλικούς ιστορικούς, η πρώτη γνωριμία του Καρόλου με την Νταϊάνα δεν έγινε όπως ακριβώς την βλέπουμε στη σειρά…

Πώς γνωρίστηκε ο Κάρολος με την Νταϊάνα;

Ο Πρίγκιπας Κάρολος όντως έβγαινε με την αδερφή της Νταϊάνα, τη Σάρα Σπένσερ το 1977. Tότε, γνώρισε για πρώτη φορά την Νταϊάνα, η οποία έμελλε να γίνει σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του.

Στη σειρά βλέπουμε πως ο Κάρολος, ενώ είναι στο Althorp House για να συναντήσει την Σάρα, του κεντρίζει το ενδιαφέρον η έφηβη αδερφή της, η οποία φοράει ένα κοστούμε “δέντρου” για μια σχολική παράσταση.

Οι δυο τους ανταλλάζουν μερικές κουβέντες, ενώ η Νταϊάνα προσπαθεί να τον αποφύγει και κρύβεται καθώς της έχει πει η αδερφή της να μην εμφανιστεί.

Όμως, η συγκεκριμένη σκηνή αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Ο Κάρολος συνάντησε πρώτη φορά την Νταϊάνα όντως στο Althorp House, όταν είχε προσκληθεί για σκοποβολή, όμως, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι ήταν ντυμένη σαν “νύμφη των δασών”.

Μάλιστα, η Νταϊάνα είχε μιλήσει για την πρώτη τους γνωριμία λέγοντας:

Ο Κάρολος ήρθε να μείνει στο σπίτι μας. Ήταν φίλος με την αδερφή μου Σάρα. Είχε έρθει για κυνήγι

«Θυμάμαι να σκέφτομαι πόσο πρόσχαρη, διασκεδαστική και γοητευτική 16χρονη ήταν», είχε δηλώσει ο Κάρολος για την πρώτη τους γνωριμία.

O Κάρολος έκανε πρόταση γάμου στην Νταϊάνα τον Φεβρουάριο του 1981 και, λίγους μήνες αργότερα, παντρεύτηκαν στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στις 29 Ιουλίου.

Το Δεκέμβριο του 1992 ο Βρετανός Πρωθυπουργός Τζον Μέιτζορ ανακοίνωσε τον επίσημο χωρισμό του πριγκιπικού ζεύγους ενώπιον του Κοινοβουλίου. Ο Κάρολος και η Νταϊάνα πήραν διαζύγιο στις 28 Αυγούστου 1996, μετά από παρακίνηση από τα ανάκτορα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς γνωρίστηκε ο Κάρολος με την Νταϊάνα; Η πρώτη γνωριμία που είδαμε στο The Crown δεν είναι ακριβώς αληθινή… εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα