Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να ζήσεις σαν την Emily in Paris!

20:47 16/11/2020 - Πηγή: iPop

Ρούφηξες τη σειρά μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο και ερωτεύτηκες όλα τα items που είδες να φοράει και να χρησιμοποιεί η Emily. Ποια κομμάτια απ’ το Emily in Paris μπορείς να κάνεις δικά σου για να νιώσεις κι εσύ σαν την πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς του Netflix που μας ταξιδεύει στο Παρίσι εν μέσω πανδημίας;

Συγκεντρώσαμε μια λίστα με μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις δικά σου τώρα και να γίνουν κι ένα δώρο στον εαυτό σου σ’ αυτή την

δύσκολη περίοδο.

Πάτησε στα links πάνω στο όνομα του κάθε προϊόντος για να δεις από πού μπορείς να το αγοτάσεις.

Τα κομμάτια απ’ το Emily in Paris που πρέπει να κάνεις δικά σου

Vintage θήκη κινητού φωτογραφική μηχανή

Στο Amazon θα βρεις θήκες κινητού ολόιδιες με εκείνη της Emily! Μπορείς να βρεις και για iPhone αλλά και για Android συσκευές. Διάλεξε την αγαπημένη σου και παράγγειλέ την!

Φούστα με τούλι

Η Emily έχει μια υπέροχη φούστα από μαύρο τούλι, την οποία βλέπουμε να φοράει σε ένα εταιρικό πάρτι. Αυτή η φούστα μπορεί να φορεθεί και τη μέρα μ’ ένα λευκό μπλουζάκι και χαριτωμένα sneakers, αλλά και το βράδυ με τα τακούνια σου.

Το “Emily in Paris” επιστρέφει με δεύτερη σεζόν! Η πρωτότυπη ανακοίνωση της Lily Collins που μας κάνει να ανυπομονούμε

Vintage ροζ γυαλιά

Η Emily φορά ένα παρόμοιο ζευγάρι ροζ vintage γυαλιών όταν πηγαίνει στη γαλλική εξοχή για να επισκεφτεί το οινοποιείο της φίλης της. Αν και δεν πρόκειται να επισκεφθούμε κανένα κάστρο σύντομα, αυτά τα γυαλιά ηλίου μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα!

Κόκκινος μπερές

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γαλλικό από έναν κόκκινο μπερέ σαν αυτόν! Η Emily τον συνδυάζει με ασπρόμαυρα ρούχα αλλά θα μπορούσες άνετα να το φορέσεις μ’ ένα λευκό μπλουζάκι και το τζιν σου!

Φούξια παλτό

Ένα κομμάτι απ’ την ντουλάπα της Emily που έγινε αμέσως viral ήταν το συγκλονιστικό παλτό Kenzo σε χρώμα ροζ- φούξια. Και μπορεί να μην μπορείς να πάρεις το ίδιο παλτό, αλλά σίγουρα μπορείς να αγοράσεις ένα παρόμοιο πανωφόρι που θα σε κάνει εξίσου εντυπωσιακή!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να ζήσεις σαν την Emily in Paris! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα