Rebuilding Paradise: Το νέο ντοκιμαντέρ του National Geographic που πρέπει να δεις

09:11 17/11/2020 - Πηγή: iPop

«Rebuilding Paradise» αυτός είναι ο τίτλος του νέου ντοκιμαντέρ του National Geographic, το οποίο φέρνει στην μικρή οθόνη ο βραβευμένος με Oscar σκηνοθέτης Ron Howard και σχετίζεται με την τραγωδία που έλαβε χώρα το 2018, στην Καλιφόρνια και την ολοσχερή καταστροφή της γραφικής πόλης Paradise.

Πιο συγκεκριμένα, η National Geographic Documentary

Films παρουσιάζει μια συγκινητική ιστορία δύναμης μπροστά στην τραγωδία που συνέβη το Νοέμβριο του 2018, στην Καλιφόρνια. Η γραφική πόλη Paradise καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά και η διαλυμένη κοινότητα συνεργάζεται για να ανακτήσει ό,τι χάθηκε.

Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ που μπορείς να βρεις στο Netflix

Από τον βραβευμένο με Oscar® σκηνοθέτη Ron Howard, το ντοκιμαντέρ «Rebuilding Paradise» έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 20.10 στο National Geographic. Σημειώνεται ότι το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Η υπόθεση του ντοκιμαντέρ «Rebuilding Paradise»:

Το πρωί της 8ης Νοεμβρίου 2018, η μεγαλύτερη δασική φωτιά στην ιστορία της Καλιφόρνια έπληξε την πόλη Paradise, κοστίζοντας τη ζωή σε 85 ανθρώπους, εκτοπίζοντας πάνω από 50.000 κατοίκους και καταστρέφοντας το 95% των τοπικών υποδομών.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου για το ντοκιμαντέρ του National Geographic στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Rebuilding Paradise: Το νέο ντοκιμαντέρ του National Geographic που πρέπει να δεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα