Θέλεις να είσαι πιο δυναμική στη δουλειά σου; Χρησιμοποίησε αυτές τις 5 φράσεις!

20:41 27/5/2021 - Πηγή: iPop

Οι καλοί ηγέτες επενδύουν αρκετό χρόνο στο να βελτιώσουν τα επικοινωνιακά skills τους. Σε τελική ανάλυση, η καλή επικοινωνία είναι ανάμεσα στις δεξιότητες που είναι απαραίτητες ίσως σε κάθε εργαζόμενο που δουλεύει στο πλαίσιο μιας ομάδας. Αν αισθάνεται ότι δεν είσαι αρκετά δυναμική στη δουλειά σου, μπορείς πολύ απλά να αρχίσεις να χρησιμοποιείς αυτές τις 5 φράσεις!

Οι λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιείς στη δουλειά σου έχουν σημασία. Με πολύ μικρές αλλαγές στον τρόπο που εκφράζεσαι μπορείς να καταφέρεις να αναπτύξεις τα επικοινωνιακά σου skills και να ακούγεσαι πιο δυναμική.

Σκέψου

μια πολύ απλή αλλαγή στην έκφραση: Αντί να πεις «συγγνώμη για την καθυστέρηση» να πεις «ευχαριστώ για την υπομονή σου».

Οι φράσεις που πρέπει να βάλεις στην καθημερινότητα σου στη δουλειά και μπορούν να αλλάξουν το status σου

Οι φράσεις που θα σε κάνουν να είσαι πιο δυναμική στη δουλειά σου

Τι μπορώ να κάνω για σένα;

Όταν απορρίπτεις κάτι, είναι πιο σωστό να εστιάζεις στα θετικά κι όχι στην απόρριψη σαν απόρριψη. Μπορείς να απορρίψεις κάτι, αλλά να αντιπροτείνεις κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις, δείχνοντας ότι είσαι πρόθυμη να βοηθήσεις.

Θα το βρω

Όταν δεν ξέρεις κάτι, είναι μια καλή ιδέα να δείχνεις ότι είσαι πρόθυμη να το ψάξεις, ακόμα κι αν το ξέρεις και δεν μπορείς να το λύσεις επιτόπου.

Ας το λύσουμε!

Σε έναν κόσμο γεμάτο αοριστίες, κερδίζει αυτός που είναι συγκεκριμένος και προτείνει λύσεις! Όταν δείχνεις την πρόθεσή σου να βρεις λύσεις και πιστεύεις σε αυτό, αποπνέεις εμπιστοσύνη και δυναμικότητα.

Pexels

Χαίρομαι που βοήθησα

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να απαντάς όταν κάποιος σε ευχαριστεί για κάτι που έκανες. Όταν μάλιστα δείχνεις ότι χαίρεσαι που πραγματικά βοήθησες, δείχνεις ότι πιστεύεις και σε σένα και παράλληλα φαίνεται ένας άνθρωπος πρόθυμος να βοηθήσει τους συναδέλφους του.

Μην ανησυχείς

Προτίμησέ το απ’ το “κανένα πρόβλημα”, διότι το “μην ανησυχείς” εκδηλώνει συναίσθημα και είναι πιο προσωικό. Το κανένα πρόβλημα μπορεί να το πει κάποιος αυθόρμητα ακόμα κι όταν υπάρχει πρόβλημα, ενώ το μην ανησυχείς δεν θα το παρεξηγήσει ποτέ κανένας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θέλεις να είσαι πιο δυναμική στη δουλειά σου; Χρησιμοποίησε αυτές τις 5 φράσεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα