Friends: The Reunion- Οι 10 καλύτερες στιγμές που ξεχωρίσαμε!

20:10 27/5/2021 - Πηγή: iPop

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer επέστρεψαν επιτέλους στο set που τους έκανε παγκόσμια γνωστούς μέσα απ’ το Friends! Το BBC ξεχώρισε 10 απ’ τις καλύτερες σειρές του επετειακού επεισοδίου Friends:

The Reunion!

Το HBO Max έχει πάρει φωτιά με την προβολή του αποκλειστικού επεσοδίου και παρακάτω μπορείς να μάθεις μερικούς απ’ τους λόγους!

Προσοχή! Εάν δεν έχεις δει το επεισόδιο και θέλεις να το δεις, να ξέρεις ότι το παρακάτω κείμενο περιέχει σοβαρά spoilers!

17 YEARS LATER, THERE’S AN UPDATED FRIENDS INTRO. COULD I BE ANYMORE EMOTIONAL #FRIENDSREUNION pic.twitter.com/5VEi00APCy

— nicole (@anistonily) May 27, 2021

Reunion Friends: Aniston και Schwimmer αποκάλυψαν ότι ήταν ερωτευμένοι μεταξύ τους κι εκτός της σειράς!

Friends: The Reunion- Οι 10 καλύτερες στιγμές και όσα μάθαμε!Στο ξεκίνημα του επεισοδίου οι πρωταγωνιστές αστειεύτηκαν μεταξύ τους ότι όλα στο σετ τους φαίνονται μικρότερα κι απορούν αφού οι ίδιοι δεν έχουν μεγαλώσει καθόλου!Πολλοί απ’ τους ηθοποιούς παραδέχθηκαν ότι έχουν… κενά μνήμης όσον αφορά τα επεισόδια!Στο επεισόδιο προβάλλονται ακυκλοφόρητες σκηνές.O Matthew Perry παραδέχθηκε ότι αγχωνόταν πολύ ότι δεν θα γελάσει το κοινό και αποζητούσε το γέλιο ως επιβεβαίωση ότι είναι αστείος.O Joey είχε τραυματιστεί αρκετά στον ώμο στην 3η σεζόν και φορούσε νάρθηκα και μάλιστα βλέπουμε στο επετειακό επεισόδιο και την αντίστοιχη σκηνή.Οι πρωταγωνιστές έπαιξαν κουίζ και τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για όλους!Στο επεισόδιο κάνουν την εμφάνισή τους διάφοροι celebrities.O Joey θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος, αφού είχε πάρει τον ρόλο τελευταία στιγμή!Πιθανότατα δεν θα δούμε τα Φιλαράκια να γίνονται ταινία.Aniston και Schwimmer αποκάλυψαν ότι ήταν ερωτευμένοι μεταξύ τους κι εκτός της σειράς! View this post on Instagram

A post shared by HBO Max (@hbomax)

10 μαθήματα ζωής που τα “Φιλαράκια” μας έχουν δώσει!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Friends: The Reunion- Οι 10 καλύτερες στιγμές που ξεχωρίσαμε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα