Θα υπάρξει MasterChef 5; Ο Πάνος Ιωαννίδης απαντά!

14:05 6/6/2020 - Πηγή: iPop

Κι ενώ ο τέταρτος κύκλος του αγαπημένου διαγωνισμού μαγειρικής φτάνει προς το τέλος, όλοι αναρωτιούνται αν θα υπάρξει και MasterChef 5

Ο τελικός του MasterChef 4 δεν αργεί, αφού όπως είναι γνωστό θα προβληθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου. Ωστόσο, είναι λογικό οι λάτρεις αυτού του διαγωνισμού μαγειρικής να αναρωτιούνται και να επιζητούν κι ένα πέμπτο κύκλο, αφού άλλωστε το MasterChef έχει αρκετά μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα.

Ο

Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στο “Έλα Χαμογέλα” και την Ειρήνη Αρβανίτη, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων αν θα υπάρξει και επόμενος κύκλος στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η λίστα με τις αποχωρήσεις του MasterChef μέχρι τον τελικό 

Ο γνωστός σεφ και κριτής στο MasterChef μίλησε για την οικογένειά του, για την αγάπη του για τη μαγειρική, η οποία ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία, όμως στα 16 του έτη αποφάσισε ότι θα την ακολουθήσει και επαγγελματικά.

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε, ακόμα, πως έχει πετάξει πιάτο στα σκουπίδια, επειδή κάποιος δεν έκανε αυτό που του είχε πει, ενώ ανέφερε πως από το 1993 δεν έχει σταματήσει να δουλεύει, λέγοντας πως στην αρχή δούλευε τζάμπα για να μάθει.

Στην ερώτηση αν θα έκανε δικιά του εκπομπή, ο σεφ φάνηκε θετικός, λέγοντας πως έχει αρκετές ιδέες για εκπομπή, αλλά θα δείξει στο μέλλον τι θα γίνει.

Θα υπάρξει τελικά MasterChef 5; Τι είπε ο Πάνος Ιωαννίδης; 

Το MasterChef είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ωραία μαγειρική, αξιόλογους καλεσμένους. Το reality υπάρχει και μέσα στις κουζίνες. Εγώ πρώτη φορά το είδα τώρα στην καραντίνα, τώρα έκατσα να δω επεισόδια. Γίνεται συζήτηση για την επόμενη σεζόν, είμαστε όλοι χαρούμενοι και ευχαριστημένοι και πάμε μάλλον για το 5

Δες αναλυτικά όσα είπε ο κριτής του MasterChef στο “Έλα Χαμογέλα”: 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Η ανατροπή στον τελικό του MasterChef

Το άρθρο Θα υπάρξει MasterChef 5; Ο Πάνος Ιωαννίδης απαντά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα