Αρεόπολη: Η “πέτρινη καρδιά” της Μάνης από ψηλά!

12:49 6/6/2020 - Πηγή: iPop

Αρεόπολη, το μαγευτικό κέντρο της Μάνης, του νομού Λακωνίας της Πελοποννήσου, θα σε μαγέψει με την ιστορία και την ομορφιά που “κουβαλάει”. Το βίντεο με την Αρεόπολη θα σε ξετρελάνει. 

Η ομάδα των Up Stories μας ξεναγεί για ακόμα μία φορά σ’ ένα υπέροχο μέρος της Ελλάδας, τη Μάνη, κι όχι ένα οποιοδήποτε μέρος της, αλλά τη μαγευτική της πρωτεύουσα. Τα drones των Up Stories μας δίνουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε στο χρόνο, να περιηγηθούμε στα στενά της Αρεόπολης και να θαυμάσουμε όλες

τις ομορφιές της.

Μετά από αυτό το βίντεο με την Αρεόπολη, θα θες κι εσύ να την επισκεφθείς. Και γιατί να μην το κάνεις; Αφού είναι μια πόλη που έχει πολλά να σου δείξει.

Πολύ κοντά στην Αρεόπολη βρίσκονται το πανέμορφο Λιμένι, το Οίτυλο, ο εκπληκτικός Γερολιμένας, καθώς και ένα από τα ομορφότερα σπήλαια του κόσμου το περίφημο Σπήλαιο Διρού. Αν αποφασίσεις να μείνεις για αρκετές μέρες στην Αρεόπολη κι έχεις χρόνο, τότε μια εκδρομή τουλάχιστον σ’ ένα από τα γύρω αυτά μέρη επιβάλλεται.

Στην Αρεόπολη πολύ απλά θα ταξιδέψεις στον χρόνο και οι εικόνες που θα συναντήσεις θα μείνουν για πάντα βαθιά χαραγμένες μέσα σου.

Πρόκειται για ένα πέτρινο στολίδι στο οποίο χτυπά η ιδιαίτερη και ξεχωριστή Μανιάτικη καρδιά. Εκπληκτικά σοκάκια, μαγευτικές αυλές, ξεχωριστή αρχιτεκτονική και παρθένες παραλίες συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που ο επισκέπτης δεν θέλει να αποχωριστεί.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αν είσαι κι εσύ λάτρης των γεύσεων η μανιάτικη κουζίνα θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω με τα αγνά και ξεχωριστά υλικά της περιοχής και το μοναδικό τοπικό υπέροχο ελαιόλαδο που είναι και το σήμα κατατεθέν της.

Γι’ αυτό στη Μάνη μην ξεχάσεις να φας καλά!

Δες το βίντεο με την Αρεόπολη από ψηλά που θα σε μαγέψει:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Καρδαμύλη: Το πανέμορφο χωριό στη Μάνη που πρέπει να επισκεφτείς

Το άρθρο Αρεόπολη: Η “πέτρινη καρδιά” της Μάνης από ψηλά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα