Ο Διονύσης Σχοινάς μιλά για πρώτη φορά για τη ληστεία και συγκλονίζει

12:12 6/6/2020 - Πηγή: iPop

Το βράδυ της Παρασκευής ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark». Τι δήλωσε ο Διονύσης Σχοινάς για τη ληστεία; 

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε και για πρώτη φορά ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για εκείνο το βράδυ που συγκλόνισε τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή, αλλά και τον γιο τους.

Τι ανέφερε ο Διονύσης Σχοινάς για τη ληστεία στο «After Dark»;

Ήταν ένα πολύ δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας. Το παλτό το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μες

στο σπίτι και με το που πήγε να κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα. Της λένε, «ανέβασε μας πάνω», όπου πάνω ήταν ο Δημήτρης και εγώ. Εγώ ήμουν ξύπνιος, ο Δημήτρης κοιμόταν αλλά ξύπνησε γιατί άκουσε την φασαρία. Τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, ήταν λίγο κουκουρούκου. Μας έδεσαν, μας έκαναν, με χτύπησαν λίγο για να με φοβερίσουν. Σε όλη αυτή τη φάση, όμως, μας σεβάστηκαν κιόλας! Θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα αλλά ένιωσα πως μας σεβάστηκαν

Ο τραγουδιστής δήλωσε, ακόμα, χαρακτηριστικά πως η Καίτη Γαρμπή τους μίλησε πολύ ωραία όταν έφευγαν, λέγοντάς τους «παιδιά να είστε καλά και για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να έχετε ανάγκη».

Ο Διονύσης Σχοινάς τόνισε πως ο γιος τους, Δημήτρης, «το έβλεπε και ήταν και τα 12 αυτά λεπτά το κεφάλι του συνέχεια κάτω. Ήταν ένα παιδί που κοίταζε συνέχεια κάτω».

Ο τραγουδιστής, αν και έχοντας βιώσει αυτό το άσχημο περιστατικό, είπε «Είμαστε όμως καλά. Θα μπορούσε να έχει συμβεί οτιδήποτε. Θα μπορούσε τα παιδιά να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και εκείνη την ώρα να έκαναν οτιδήποτε. Να μη συμβεί σε κανέναν».

Δες όλα όσα είπε ο Διονύσης Σχοινάς για τη ληστεία: 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Το μήνυμα της Γαρμπή για την περιπέτεια με τους ληστές και η συμβουλή της προς όλους

Το άρθρο Ο Διονύσης Σχοινάς μιλά για πρώτη φορά για τη ληστεία και συγκλονίζει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα