Θα γίνει μανούλα η Μαντώ Γαστεράτου!

17:37 18/6/2019 - Πηγή: iPop
Την καλύτερη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως βιώνει η Μαντώ Γαστεράτου, καθώς είναι έγκυος και σε μερικούς μήνες θα υποδεχθεί τον καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Ισηγόνη.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο, ζει πολύ ευτυχισμένες στιγμές από τότε που έμαθε για το χαρμόσυνο γεγονός της εγκυμοσύνης. Έγκυος η Μαντώ Γαστεράτου, μερικούς μήνες μετά τον γάμο, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει η οικογένειά της με τον σύζυγό της.

Τη χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το «Ευτυχείτε» της Τρίτης, σχολιάζοντας πως η παρουσιάστρια διανύει

τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της:

Ισχύει. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες η Μαντώ βρίσκεται στις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της. Η ίδια ακόμα, φυσικά, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, οι βασικές εξετάσεις, δεν το μοιράζεται αυτό πάρα πολύ, το ξέρουν μόνο οι δικοί της. Να πούμε ότι το περιβάλλον της, έμμεσα, μας επιβεβαίωσε την είδηση, απλά είναι επιφυλακτική και είναι λογικό και οφείλουμε να το σεβαστούμε

«Μαντώ μου, με το καλό γλυκιά μου», ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σημειώνεται πως η εγκυμοσύνη της διακρίνεται ελαφρώς και απ’ το πρόσφατο βίντεο που ανέβασε η ίδια στο YouTube της, και στο οποίο η κοιλίτσα της έχει ξεκινήσει να ξεχωρίζει.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πως θέλει να γίνει μαμά.

Δες ακόμα στιγμές απ’ τον γάμο του ζευγαριού:

Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Νίκο | Photos-Video

Το άρθρο Θα γίνει μανούλα η Μαντώ Γαστεράτου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα