Το «towelkini» είναι η νέα μόδα για το Καλοκαίρι! | Photos

14:49 18/6/2019 - Πηγή: iPop
Εντάξει, πολλές φορές η μόδα μας μπερδεύει και δεν ξέρουμε αν αυτά που λανσάρουν είναι υπερβολικά ή αν όντως μπορούμε να τα φορέσουμε στην καθημερινότητά μας. Το «towelkini» είναι στη μόδα για το Καλοκαίρι και κάτι μας λέει ότι θα το δούμε παντού…

Το είδαμε σε διαφημίσεις που «πετάγονται» στο Facebook, το διαβάσαμε σε ξένα περιοδικά και το είδαμε και στην αγορά. Το «towelkini» είναι η απόλυτη μόδα για το Καλοκαίρι

αλλά…. λιγάκι μας έχει μπερδέψει ως προς τη χρησιμότητά του, την άνεση και το κατά πόσο τελικά είναι πρακτικό ή όχι.

Ας σου συστήσουμε αρχικά το «towelkini»…

View this post on Instagram

In case you were wondering how you might look wearing the #Towelkini around town, look no further @nellie_blue

A post shared by Aria McManus (@ariamcmanus) on Jul 20, 2018 at 11:31am PDT

Τι ακριβώς είναι; Θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε με το μπουρνούζι μας… Αφού είναι πετσέτα και μπικίνι μαζί! Δεν είναι και τόσο πρακτικό, όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες κι αναρωτιόμαστε λιγάκι γιατί ο κόσμος το έχει λατρέψει.

Φοράς το μπικίνι σου κανονικά, στη συνέχεια φοράς αυτό από πάνω και μπορείς έτσι να ξαπλώσεις στην άμμο ή να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο να αγοράσεις νερό, αν δεν θέλεις να κυκλοφορείς με το μαγιό.

Αλλά γιατί να ξαπλώσεις στην άμμο με αυτό; Πώς θα κάνεις ηλιοθεραπεία; Εντάξει, ίσως είναι μια cute επιλογή για τις διακοπές σου, όταν βγαίνεις από τη θάλασσα να φοράς για λίγο αυτήν την πετσέτα, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς το νόημα της.

View this post on Instagram

#BAZAARScoop 比 #facekini 更實用的 #towelkini #swimming #swimmingsuit #beachbabes #beachwear #bikini #bikinigirl #summer #summertime #harersbazaarhk #bazaarhk #writer_vc ( Repost via @ariamcmanus )

A post shared by Harper's BAZAAR HK (@harpersbazaarhk) on Jun 8, 2019 at 3:14am PDT

Ένα άλλο πρακτικό κόλπο που ίσως θα μπορούσαμε να σκεφτούμε, είναι ότι αν το towelkini κουμπώνει κι από πίσω και είσαι πλήρως καλυμμένη, τότε μπορείς να βγάλεις το βρεγμένο σου μαγιό και να φορέσεις κάτι άλλο ή να μη φορέσεις τίποτα μέχρι να πας στο σπίτι.

Πάντως, αν το σκέφτεσαι να σου πούμε πως ίσως βρεις και κάτι οικονομικό, γιατί με μια ματιά που ρίξαμε εμείς κυμαίνεται στα 100 ευρώ. Και σίγουρα δεν αξίζει. Καλύτερα να πάρεις τρεις πετσέτες!

View this post on Instagram

#towelkini ™️ green in the flesh & on ur flesh. Limited edition of 42! Only avail @specialspecialnewyork or towelkini.us

Keywords
Τυχαία Θέματα