To μόνιμο πρόβλημα που έχεις με τη βαλίτσα σου και η λύση που βρήκαμε

17:00 18/6/2019 - Πηγή: iPop
Είναι η εποχή που τα tips για το πακετάρισμα σου φαίνονται πιο ιδανικά από ποτέ. Τα τριήμερα ξεκίνησαν, οι αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα θα γίνονται όλο και συχνότερες, ενώ τον Ιούλιο ξεκινούν και οι βασικές διακοπές των περισσότερων, οι οποίες κορυφώνονται τον Αύγουστο.

Όποιο μήνα κι αν επιλέξεις για να φύγεις, όσες μέρες και να πας διακοπές και ό,τι είδος διακοπών και να επιλέξεις, ένα είναι σίγουρο: Ότι θα φτιάξεις τα πράγματά σου σε μια βαλίτσα ή σ’ ένα backpack. Και ένα ακόμα πράγμα είναι σίγουρο: Ότι θα χρειαστεί να βάλεις τα άπλυτα στη

βαλίτσα!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αποθηκεύσεις τα άπλυτα ώστε να μην λερώσουν τα υπόλοιπα ρούχα σου και να είναι προστατευμένα;

Πιθανότατα έχεις δοκιμάσει τα πάντα: Απ’ το να τα βάζεις απλά στο τσεπάκι της βαλίτσας (κάτι που μετάνιωσες μετά από ένα ταξίδι!), μέχρι το να βρεις ειδικές υφασμάτινες σακούλες ή ακόμα χειρότερα σακούλες του σούπερ μάρκετ για να τα αποθηκεύεις μέχρι την επιστροφή σου! (Μα καλά, οικολογική συνείδηση μηδέν;;;),

Ο καλύτερος τρόπος για ν’ αποθηκεύεις τα άπλυτά σου στη βαλίτσα μέχρι την επιστροφή είναι να τα χωρίζεις και να μην τα βάζεις όλα μαζί σ’ ένα τσουβάλι και να τα τοποθετείς σε υφασμάτινα επαναχρησιμοποιούμενα σακουλάκια, τα οποία θα τοποθετείς στο πλάι της βαλίτσας.

Έτσι, δεν θα σου πιάνουν χώρο που δεν είχες υπολογίσει (άλλο μια σακούλα μ’ ένα κάρο άπλυτα ρούχα που βάζεις πάνω πάνω απ’ τα άλλα κι άλλο μικρά σακουλάκια, που σφηνώνεις στα πλαϊνά που πάντα περισσεύει λίγο κενό!).

Καλό θα ήταν να βάζεις τα άπλυτά σου ανά κατηγορίες: Δηλαδή ένα σακουλάκι με κάλτσες, άλλο με εσώρουχα και ούτω καθεξής.

Σου προτείνουμε τα υφασμάτινα τσαντάκια για δύο βασικούς λόγους: Αρχικά δεν σπαταλάς ακόμα μια ποσότητα πλαστικού επιβαρύνοντας το περιβάλλον και επιπλέον μπορείς να πλύνεις τα τσαντάκια μαζί με τα άπλυτα ρούχα και να τα χρησιμοποιήσεις ξανά, είτε για τον ίδιο σκοπό είτε για κάποιο άλλο λόγο!

Εάν ετοιμάζεσαι να φτιάξεις τη βαλίτσα σου κι έχεις κι άλλες απορίες, δες εδώ μερικά ακόμα tips:

Τα λάθη που κάνεις όταν πακετάρεις για ένα ταξίδι!

Το άρθρο To μόνιμο πρόβλημα που έχεις με τη βαλίτσα σου και η λύση που βρήκαμε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
To μόνιμο πρόβλημα που έχεις με τη βαλίτσα σου και η λύση που βρήκαμε,