Έκλεισε το debate των πολιτικών αρχηγών | Όλες οι λεπτομέρειες

17:05 18/6/2019 - Πηγή: iPop
| ΌλεςΣτην τηλεμαχία ενόψει των εθνικών εκλογών θα συμμετέχουν οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, οι οποίοι συμμετέχουν στο Κοινοβούλιο.

Έκλεισε το debate των πολιτικών αρχηγών για την 1η Ιουλίου. Η απόφαση ελήφθη απ’ την διακομματική επιτροπή, η οποία συνεδρίασε στο υπουργείο Εξωτερικών.

Στο debate θα μετέχουν οι κύριοι Τσίπρας, Μητσοτάκης, Κουτσούμπας, Λεβέντης και η κυρία

Γεννηματά.

Συντονίστρια θα είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου από την ΕΡΤ και ερωτήσεις θα υποβάλλουν οι παρουσιαστές κεντρικών δελτίων ειδήσεων: Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Σία Κοσσιώνη (Σκάι), Έλλη Στάη (Open), Μάρα Ζαχαρέα (Star) και Νίκος Χατζηνικολάου (ΑΝΤ1).

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα της εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης να είναι παρών στο debate ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

Σε απόσταση αναπνοής απ’ τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, οι τέσσερις τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν σταθερό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, στις τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις εθνικές εκλογές, η διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ φαίνεται να είναι μεγάλη, καθώς κυμαίνεται μεταξύ 7,6 και 10,2 μονάδες. Ποιος απ’ τους δύο πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων εμφανίζεται καταλληλότερος στη γνώμη του κοινού; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να επικρατεί κι εδώ έναντι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc, για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η Νέα Δημοκρατία φέρεται να προηγείται με 9,8 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 34,4%, σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει το 24,6%.

Αυτοδυναμία της ΝΔ δείχνει και δημοσκόπηση της MRB για τον τηλεοπτικό σταθμό Star. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 31,3% έναντι 23,7% του ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά 7,6 μονάδων.

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον Alpha, παρουσίασε δημοσκόπηση στην εκτίμηση ψήφου, όπου η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα αγγίζει τις 10,2 μονάδες μεσοσταθμικά. Η ΝΔ κινείται στο 37%-42,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ από 27-32,2%, το ΚΙΝΑΛ κινείται σε εύρος 6,2%-9,2%, το ΚΚΕ από 3,6-6% και η Χρυσή Αυγή 3,5-5,9.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσες έδρες βγάζει η κάθε εκλογική περιφέρεια; Αναλυτικά η λίστα

Το άρθρο Έκλεισε το debate των πολιτικών αρχηγών | Όλες οι λεπτομέρειες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκλεισε, | Όλες,ekleise, | oles