Θα γίνει μάχη! Η Δανάη Μπάρκα τα βάζει με τις λαμπερές παρουσιάστριες απ’ το trailer κιόλας!

16:47 10/9/2020 - Πηγή: iPop

Το trailer του Πάμε Δανάη είναι στον αέρα, με τη Δανάη Μπάρκα να είναι έτοιμη να υποδεχτεί για πρώτη φορά τους τηλεθεατές της στην πρωινή εκπομπή του Mega

Με φρέσκο αέρα, γεμάτη χιούμορ και θετική ενέργεια, η Δανάη Μπάρκα μας καλεί στην πρωινή της εκπομπή, Πάμε Δανάη, με κεντρική παρουσιάστρια φυσικά την ίδια. Η εκπομπή αυτή θα αποτελεί την πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατές και θα προβάλλεται καθημερινά στις 10 η ώρα στο μεγάλο κανάλι.

Μπορεί να είχαμε πάρει ήδη μία γεύση απ’ όσα μας ετοιμάζει

η Δανάη μέσα από το teaser που είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγες ημέρες, όμως το trailer του Πάμε Δανάη είναι ακόμα πιο απολαυστικό.

Μέσα απ’ αυτό βλέπουμε την Δανάη Μπάρκα στα παρασκήνια, να ετοιμάζεται πυρετωδώς να βγει στον αέρα της εκπομπής. Στο trailer πρωταγωνιστούν οι συνεργάτες της, οι οποίοι την παροτρύνουν να φορέσει ρούχα για να γίνει λαμπερή, την χτενίζουν σαν σταρ του σινεμά και την μακιγιάρουν σε σημείο τελικά υπερβολικό. Ο καθένας φυσικά στο πόστο του είναι δίπλα στη Δανάη, ώστε να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα καταφέρνουν; Αυτό θα το αφήνουμε αναπάντητο για να το δείτε μόνοι σας στο trailer. Δεν είμαστε εμείς οι τύποι που κάνουν spoiler!

Με κέφι, μπρίο και όρεξη για δημιουργία, λοιπόν, η Δανάη μας καλεί να δούμε την εκπομπή της, που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

Τις εντυπώσεις πάντως κλέβει η αγαπημένη γιαγιά της παρουσιάστριας, η οποία εμφανίζεται και της προσφέρει σπανακόπιτα λίγο πριν βγει στον αέρα, όταν δηλώνει πως πεινάει και οι υπόλοιποι της φέρνουν… μαρουλόφυλλα.

Έπειτα απ’ όσα έχουμε ακούσει και τις συζητήσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς, εν τέλει μαζί της θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα που θα μας κρατάει συντροφιά καθημερινά. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς, ο αδερφός του Σάκη Ρουβά, ο οποίος θα μαγειρεύει!

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.

Δες κι εσύ το trailer του Πάμε Δανάη: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom) στις 9 Σεπ, 2020 στις 11:50 μμ PDT

Η Δανάη Μπάρκα, κόντρα στο ρεύμα της εποχής και διαφοροποιώντας τον εαυτό της από τις υπόλοιπες νέες παρουσιάστριες της τηλεόρασης, επιχειρεί να γίνει η παρουσιάστρια που κάθε τηλεθεατής θέλει να βλέπει. Χωρίς έντονο μακιγιάζ και ακριβά ρούχα δίνει τον δικό της παλμό στον trailer της εκπομπής, όντας πάντα αληθινή.

Άλλωστε, η Δανάη μας έχει συνηθίσει να είναι ο εαυτός της και να μην φοβάται να κρύψει ακόμα και τις ατέλειές της. Μάλιστα, μες το Καλοκαίρι δεν ήταν λίγες οι φορές που ανέβασε ακομπλεξάριστες φωτογραφίες και βίντεο με μαγιό στον λογαριασμό της στο Instagram, παροτρύνοντας και τους followers της να αγαπούν το σώμα τους, αλλά και να απολαμβάνουν την κάθε τους μέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πηγαίνοντας για βουτιά ήθελα να σας πω τα εξής: -να αγαπάτε το σώμα σας -να φοράτε ο,τι μα ο,τι γουστάρετε -να μην αφήνετε κανέναν να σας κάνει να αισθάνεστε άβολα -η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας -στο σώμα σας κρύβεται η ψυχή σας, φροντίστε την και απομακρύνεται τοξικούς ανθρώπους -δεν υπάρχει «τελειότητα» για να χαρακτηρίζουμε κάτι «ατελές» -χαμογελάστε.αγαπήστε.ονειρευτειτε. -διανύουμε μια δύσκολη κι επικίνδυνη περίοδο στον πλανήτη μας. Μην ασχολείστε με μικρότητες και μην αφήνετε άλλους να σας χαλάνε το κέφι. Δεν τα λέω σαν ειδική,τα λέω σαν παθούσα❤️ Η εμπειρία είναι η καλύτερη γνώση-γι αυτό αγαπήστε και απολαύστε την ζωή. Δεν ξέρουμε πότε θα πεθάνουμε,δεν ξέρουμε πως θα πεθάνουμε..ξέρουμε όμως ότι μέχρι να πεθάνουμε οφείλουμε να ζούμε. Ζήστε και μην μένετε σε ανούσια πράγματα. Αλλού βρίσκεται η ουσία. Καλημέρα κορίτσια και αγόρια μου

Keywords
Τυχαία Θέματα