4 σημάδια ότι δεν υπήρχε χημεία στο πρώτο ραντεβού, σύμφωνα με τους ειδικούς

22:58 9/9/2020 - Πηγή: iPop

Βγήκες πρώτο ραντεβού με κάποιον και, ενώ δεν ήταν ακριβώς κακό, ας πούμε ότι δεν ένιωσες την καρδιά σου να χτυπάει πιο δυνατά. Μήπως αυτό είναι ένα σημάδι ότι δεν υπήρχε χημεία στο πρώτο ραντεβού ή πρέπει να το διερευνήσεις παραπάνω;

Η χημεία είναι κάτι συναρπαστικό, αλλά κάποιες φορές δεν μπορούμε να την εξηγήσουμε με λόγια. Είναι κάτι που υπάρχει… ή δεν υπάρχει. Και δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Δύσκολα θα πάει καλά μια σχέση όταν δύο άνθρωποι δεν έχουν χημεία μεταξύ τους, όπως επίσης -όπως θα έχεις παρατηρήσει απ’ την εμπειρία σου- δύσκολα θα απολαύσεις το σεξ, εάν δεν υπάρχει χημεία.

Τι
λένε, όμως, οι ειδικοί; Τα 4 σημάδια ότι δεν υπήρχε χημεία στο πρώτο ραντεβού

Οι ειδικοί λένε πως υπάρχουν περιπτώσεις όπου είναι ξεκάθαρο το ότι ένα ραντεβού δεν πήγε καλά, όμως, υπάρχουν και κάποια άλλα ραντεβού που η αίσθησή σου μετά είναι λίγο πιο περίπλοκη. Όπως συμβουλεύουν, όταν το θέμα της χημείας δεν είναι άμεσα εμφανής, μερικές φορές χρειάζεται λίγο περισσότερος χρόνος για να καταλάβεις. Σ’ αυτή την περίπτωση είναι μια καλή ιδέα το να βγεις δεύτερο ραντεβού.

Ραντεβού στα 30: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις και να θυμάσαι!

Εάν, όμως, έχεις κάποιο απ’ τα παρακάτω σημάδια, μάλλον εσείς οι δυο δεν είναι γραφτό να είστε μαζί.

Δεν γέλασε ο ένας με τα αστεία του άλλου

Τα πρώτα ραντεβού είναι λογικό να προκαλούν κάποιου είδους νευρικότητα και αμηχανία, όμως, το χιούμορ συνήθως είναι η απάντηση! Με το χιούμορ μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πολλές δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας και να επιβιώσουμε. Εάν, όμως, στο ραντεβού σας δεν υπήρχε καμία στιγμή που να σκάσει το χειλάκι σας, ναι, τότε μάλλον το θέμα της χημείας είναι μεγάλο…

PexelsΔεν υπήρχε καθόλου ροή στη συζήτηση

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ όταν γνωρίζω νέους ανθρώπους δεν σταματάω να μιλάω. Φυσικά, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι αλλά σε γενικές γραμμές όταν έρχεσαι σε πρώτη επαφή με τον άλλον, έχεις πράγματα να συζητήσεις, αφού αρχικά θα μιλήσεις για σένα για να γνωριστείτε.

Εάν στη δική σας περίπτωση, δεν είχατε πράγματα να συζητήσετε, σημαίνει ότι τα ενδιαφέροντά σας δεν ταιριάζουν. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει αμηχανία την πρώτη ώρα, αλλά 3 ώρες σιωπής;;

Δεν υπήρχε φυσική έλξη

Όταν έχεις χημεία με κάποιον, πιθανότατα αναζητάς οποιαδήποτε δικαιολογία για να τον αγγίξεις. Εάν δεν αισθάνθηκες καμία επιθυμία να είσαι πιο κοντά του, είναι ένα σαφές σημάδι ότι απλά δεν ένιωσες αυτό το κλικ.

PixabayΕίδες μόνο αρνητικά

Πιο ξεκάθαρο σημάδι δεν γίνεται. Όλοι οι άνθρωποι έχουν μια όμορφη πλευρά, ακόμα κι αν πολλές φορές δεν κυριαρχεί αυτή και βγάζουμε στους γύρω μας κάτι πιο αρνητικό. Εάν, όμως, μετά το τέλος του ραντεβού σου είχες παρατηρήσει μόνο αρνητικά πάνω του -απ’ την εμφάνιση μέχρι τον χαρακτήρα του- τότε αγαπημένη μου φίλη δεν υπάρχει λόγος να το προχωρήσεις.

Ήρθε η ώρα να πας στο επόμενο ραντεβού σου και μην ανησυχείς, όλα μέσα στη ζωή είναι, δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι για το σεξ στο πρώτο ραντεβού!

Photo: Pexels

Το άρθρο 4 σημάδια ότι δεν υπήρχε χημεία στο πρώτο ραντεβού, σύμφωνα με τους ειδικούς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα