Τα λάθη στο σεξ που μπορεί να κάνεις στη σχέση σου

09:02 23/2/2021 - Πηγή: iPop

Ίσως γνωρίζεις βάσει εμπειρίας από προηγούμενες σχέσεις σου ότι όλες οι ερωτικές σχέσεις έχουν τελικά τις καλές και τις κακές τους στιγμές. Κάποια από τα λάθη που γίνονται είτε από σένα είτε από την άλλη πλευρά και έχουν σχέση με το σεξ, μπορεί να αποδειχτούν μοιραία και να προκαλέσουν ακόμα και τον χωρισμό, αν δεν τα αναγνωρίσετε, τα παραδεχτείτε και δεν προσπαθήσετε να τα λύσετε αντί να τα επαναλαμβάνετε. Δες εδώ ποια είναι αυτά τα λάθη στο σεξ, ώστε να είσαι προετοιμασμένος την επόμενη φορά…

Ποια είναι τα πιο συχνά λάθη στο σεξ μέσα σε μια σχέση;

Δεν επικοινωνείτε

Τα περισσότερα ζευγάρια σήμερα παραπονιούνται για προβλήματα σεξουαλικής φύσεως που έχουν να κάνουν καθαρά με το σεξουαλικό κομμάτι, όπως για παράδειγμα η έλλειψη ερωτικής επιθυμίας την ίδια ώρα που δεν μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα στην επικοινωνία τους.

Πολλές φορές όμως, αυτή μπορεί να είναι η λύση σε κάποιο άλλο πρόβλημα.

Στη δική σου περίπτωση λοιπόν, η δυσκολία σου να επικοινωνήσεις τους προβληματισμούς σου που είναι λογικό να προκύπτουν μέσα σε μια σχέση, δηλητηριάζει αργά και βασανιστικά και την ερωτική σου ζωή, αφού το σεξ καταλήγει το πεδίο όπου εκδηλώνονται όλα αυτά τα προβλήματα. Η αποκατάσταση της επικοινωνίας μέσω του ουσιαστικού και εποικοδομητικού διαλόγου λοιπόν, ίσως να είναι η αρχή της λύσης και για άλλα πολλά.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου με τα λάθη στο σεξ στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα λάθη στο σεξ που μπορεί να κάνεις στη σχέση σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα