Καταπέλτης η Δώρα Χρυσικού στο Πάμε Δανάη: «Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα»

15:20 22/2/2021 - Πηγή: iPop

Απ’ την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό της Ζέτας Δούκα, μαζί με τον Νίκο Ψαρρά, καθώς πρωταγωνιστούσε στην παράσταση “Πιο κοντά” το 2008-2009, κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν τα περιστατικά βίας που κατήγγειλε η ηθοποιός. Τώρα, η Δώρα Χρυσικού στο Πάμε Δανάη εξομολογείται όσα έζησε ενώ σημειώνει ότι η ίδια έτρεμε τον Γιώργο Κιμούλη γι’ αυτό δεν μπόρεσε να ψελλίσει ποτέ τίποτα.

“Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια και την οργή του, πιστεύω ότι εγώ θα ήμουν σε πολύ πιο δεινή θέση από

αυτή που ήμουν”, είπε η Δώρα Χρυσικού, αναφερόμενη στην συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Η ηθοποιός είπε πως τον έτρεμε καθώς είχε μια επιβολή πάνω τους. Παραδέχθηκε ότι ήταν όνειρο ζωής για εκείνη να παίξει με τον Κιμούλη και θεωρούσε ότι ήταν τιμή της να συμμετέχει σ’ αυτό τον θίασο.

Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Είχε μία επιβολή πάνω μας για όλους αυτούς τους λόγους… Εμένα ήταν το όνειρο της ζωής μου να παίξω με τον Γιώργο. Θεωρούσα πολύ μεγάλη τιμή το ότι ήμουν σε αυτόν τον θίασο, ότι θα είχα έναν ρόλο δίπλα του, ότι θα μπορούσα να μαθητεύσω στο πλευρό του…

Στη συνέχεια της εξομολόγησής της στο Πάμε Δανάη, η Δώρα Χρυσικού παραδέχθηκε πως εάν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα, σίγουρα θα ήταν η ίδια σε πιο δεινή θέση, ενώ είπε πως πήγαινε και γυρνούσε κλαμένη απ’ το θέατρο.

Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα τέτοιου τύπου στα πράγματα. Βλέπεις ότι ξεκινά μια δουλειά με τις καλύτερες προδιαγραφές, με έναν εξαιρετικό θίασο, με ένα υπέροχο έργο και ξαφνικά συμβαίνουν πράγματα ανάμεσα σε τέσσερις ανθρώπους που λες γιατί; Δεν υπάρχει κανένας λόγος για όλα αυτό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβαίνει. Εγώ δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα, ακόμα και όταν η ίδια υπέστην το bullying. Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια και την οργή του, πιστεύω ότι εγώ θα ήμουν σε πολύ πιο δεινή θέση από αυτή που ήμουν. Κι εγώ πήγαινα κλαμένη στο θέατρο κι εγώ γύρναγα κλαμένη από το θέατρο κι εγώ είχα ένα τεράστιο γιατί

Όσα είπε η Δώρα Χρυσικού στο Πάμε Δανάη:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Καταπέλτης η Δώρα Χρυσικού στο Πάμε Δανάη: «Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα