Η Βασίλισσα Ελισάβετ απαντά στη συνέντευξη Meghan- Harry στην Oprah με… διάγγελμα!

19:58 22/2/2021 - Πηγή: iPop

Πέρασαν μόλις λίγες μέρες από όταν έγινε γνωστή η συνέντευξη Meghan- Harry στην Oprah μέσα στον Μάρτιο. Τώρα, το Παλάτι “απαντάει” σ’ αυτή τη συνέντευξη με… διάγγελμα!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της DailyMail, το Μπάκιγχαμ γνωστοποίησε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ θα απευθύνει τηλεοπτικό διάγγελμα μέσα απ’ το ΒΒC One στον βρετανικό λαό στις 7 Μαρτίου, δηλαδή μόλις λίγες ώρες πριν μεταδοθεί η συνέντευξη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry

στην εκπομπή της Oprah.

Mάλιστα, όπως είπε το Παλάτι, στο πλευρό της Βασίλισσας στο διάγγελμα θα είναι τόσο ο γιος της, Κάρολος, όσο και ο εγγονός της και αδερφός του Harry, William.

Σήμερα, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η μονάρχης θα απευθυνθεί στον βρετανικό λαό μέσω του ΒΒC One έχοντας στο πλευρό της τον Πρίγκιπα Κάρολο και τον Πρίγκιπα William, λίγες ώρες πριν από την εμπρηστική συνέντευξη των Σάσεξ στη φίλη τους Oprah

To βρετανικό Μέσο επικαλείται πηγές του Παλατιού αναφέροντας ότι η δυσφορία για το Megxit είναι έντονη.

Η συνέντευξη Meghan- Harry στην Oprah

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του καναλιού CBS, «η Oprah θα μιλήσει με τη Meghan, τη Δούκισσα του Σάσεξ σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που θα καλύπτει από την περίοδο που μπήκε στη βασιλική οικογένεια, τον γάμο, τη μητρότητα, τη φιλανθρωπική δράση μέχρι το πώς διαχειρίζεται τη ζωή κάτω από την αφόρητη δημόσια πίεση. Αργότερα, στη συζήτηση θα μπει και ο Πρίγκιπας Harry καθώς οι δυο τους θα μιλήσουν για τη μετοίκηση στις ΗΠΑ και τις ελπίδες τους για το μέλλον και τα όνειρα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους».

Harry και Meghan χάνουν οριστικά τους βασιλικούς τίτλους τους- Η επίσημη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Βασίλισσα Ελισάβετ απαντά στη συνέντευξη Meghan- Harry στην Oprah με… διάγγελμα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα