Τα 4 όνειρα που σημαίνουν κάτι για τη σχέση σου!

15:24 14/1/2020 - Πηγή: iPop

Ο ύπνος είναι υπέροχος, σωστά; Κοιμάσαι και χαλαρώνεις, «απενεργοποιείς» για λίγο τον εγκέφαλό σου και απολαμβάνεις τα πιο τρελά σου… όνειρα! Όνειρα και σχέση: Τι μπορεί να σημαίνουν για τη σχέση σου αυτά που βλέπεις;

Γιατί ας είμαστε ειλικρινείς… Τα όνειρά μας πολλές φορές είναι περίεργα, μας κάνουν να νιώθουμε άβολα κι αμήχανα και είναι σαν να παίζουμε σε ταινία. Μερικές φορές, όμως, μπορεί να μαρτυρήσουν θέματα υγείας ή κάτι για τη σχέση σου.

Όνειρα και σχέση: Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά που βλέπεις; Μήπως το όνειρό σου κάτι προσπαθεί να σου πει; Όσο εσύ κοιμάσαι… και τα όνειρα

«τρέχουν», κάτι μπορεί να συμβαίνει στη σχέση σου, χωρίς να το συνειδητοποιείς.

Όνειρα και σχέση: Τι μπορεί να μαρτυρούν αυτά που βλέπεις;Σκυλιά

Τα σκυλιά μαρτυρούν πολλά για τη σχέση σου. Κι όμως! Είτε πρόκειται για τον δικό σου σκύλο, είτε για έναν σκύλο που είχες, είτε έναν «άκυρο» σκύλο. Ο σκύλος συχνά δείχνει τη σχέση στη ζωή σου, όπου θα πρέπει να υπάρχει η εμπιστοσύνη, η παρέα, η φιλία, όλα αυτά που χαρακτηρίζουν έναν σκύλο.

Η συμπεριφορά και η φύση του σκύλου στο όνειρό σου μπορεί να αντανακλά αυτό που συμβαίνει στη σχέση σου τη δεδομένη στιγμή.

Ένα άρρωστο, τραυματισμένο σκυλί ή ένα σκυλί που πεθαίνει σημαίνει ότι η σχέση σου δεν είναι σε καλό στάδιο και χρειάζεται προσοχή. Ίσως να πρέπει να αναρωτηθείς αν αξίζει να βρίσκεσαι σε αυτή τη σχέση. Μπορείς κάτι να διορθώσεις ή είναι πολύ αργά;

Ένα χαρούμενο και φιλικό σκυλί μαρτυρά μια υγιή σχέση, ασφαλής, έμπιστη και ευχάριστη.

Σε γενικές γραμμές όταν ένας σκύλος εμφανίζεται στο όνειρό σου, προσπάθησε να συγκρίνεις την κατάστασή του, το πώς συμπεριφέρεται με τη σχέση στη ζωή σου.

Photo: Unsplash/Anton ShuvalovΒάρκες και πλοία

Η βάρκα και το πλοίο στον ύπνο σου μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για τη σχέση σου. Επιπλέον, το νερό στα όνειρα αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά σου και δεδομένου ότι τα σκάφη ταξιδεύουν στο νερό, και οι σχέσεις είναι πολύ συναισθηματικές, αυτό είναι ένας ακόμα λόγος για να ακούσεις το όνειρό σου.

Ωστόσο, μια βάρκα που βυθίζεται δεν είναι καλός οιωνός. Ίσως υπάρχει μια αρνητικότητα ή πολύ δράμα στη σχέση σου.

Αν ονειρεύεσαι μια βάρκα που παρασύρεται ή έχει χαθεί,αυτό μπορεί να σημαίνει πως η σχέση σου βρίσκεται σε αδράνεια και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Ένα πλοίο μάχης θα μπορούσε επίσης να είναι ενδεικτικό ότι υπάρχει πάρα πολλή πάλη και σύγκρουση στη σχέση.

Μπορείς να συγκρίνεις το είδος του πλοίου, την κατάσταση του πλοίου και πόσο καλά ή κακώς οδηγείται με την τρέχουσα σχέση σου γιατί υπάρχουν πιθανότητες να εντοπίσεις πολλές ομοιότητες.

Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο τα όνειρα επηρεάζουν τον εγκέφαλό σου

Γάτες

Οι γάτες συχνά συμβολίζουν την σεξουαλική ενέργεια στη σχέση και συγκεκριμένα,τη σεξουαλική ενέργεια της γυναίκας στη σχέση.

Αν η γάτα ή οι γάτες είναι άρρωστες, τραυματισμένες ή πεθαίνουν, τότε αυτό είναι ένα σημάδι ότι η σεξουαλική ενέργεια στη σχέση πεθαίνει.

Μια θυμωμένη γάτα έτοιμη για επίθεση, ίσως είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι η σεξουαλική ενέργεια στη σχέση είναι επιβλαβής ή ότι θα θυμώσεις για κάποιο λόγο.

Photo: Unsplash/Oleg IvanovΟδήγηση

Αν στο όνειρό σου είσαι εσύ και ο σύντροφός σου στο αμάξι, τότε πρόσεξε το ποιος βρίσκεται πίσω απ΄το τιμόνι, καθώς αποκαλύπτει και το ποιος έχει τα ηνία

Επίσης, η συμπεριφορά του οδηγού θα δείξει πόσο καλά χειρίζεται τα τρέχοντα ζητήματα στη σχέση.

Ένα αμάξι εκτός ελέγχου σημαίνει πως υπάρχει ένα θέμα στη σχέση που χρειάζεται προσοχή και συζήτηση. Αν τα φρένα δεν λειτουργούν αυτό μπορεί να σημαίνει πως κάτι πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει.

Απ’ την άλλη, ένα αμάξι που δεν παίρνει μπρος μπορεί να σημαίνει πως η σχέση σας κάπου έχει κολλήσει ή ρουτινιάσει. Ένα κλεμμένο ή χαμένο αυτοκίνητο σημαίνει ότι η σχέση έχει χάσει την κατεύθυνση που θέλεις εσύ ή ο σύντροφός σου ή ότι έχετε χάσει την ενέργεια και κάθε κίνητρο για αυτήν.

Ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο είναι ένα σημάδι πως το τέλος της σχέσης και η σύγκρουση ίσως να είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις.

Ίσως αν ακούσεις τα όνειρά σου, αν εμπιστευτείς το ένστικτό σου να μπορείς να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να επικοινωνήσεις καλύτερα με τον σύντροφό σου.

Διαβάστε επίσης:

5+1 αλήθειες για τα όνειρα! Μπορούν να βγουν αληθινά;

Photo: unsplash/Jordan Bauer

Το άρθρο Τα 4 όνειρα που σημαίνουν κάτι για τη σχέση σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα