Αυτή είναι η αγαπημένη σειρά των Ελλήνων στο Netflix!

11:22 14/1/2020 - Πηγή: iPop

Netflix and chill. Ή αλλιώς Netflix για να δούμε μια παραγωγή της προκοπής. Netflix με την παρέα. Netflix μόνος. Γενικά, το Netflix έχει μπει στη ζωή μας και έχει δώσει νόημα σε όλους τους σπιτόγατους (εμείς ανήκουμε σ’ αυτήν την κατηγορία). Τι βλέπουν περισσότερο οι Έλληνες στο Netflix;

Οι

σειρές στο Netflix είναι και το μεγάλο… ατού του! Από Peaky Blinders μέχρι La Casa de Papel, από Stranger Things μέχρι One strange rock, οι σειρές μας καθηλώνουν.

Τι προτιμούν, όμως, να βλέπουν περισσότερο οι Έλληνες στο Netflix; Ποια είναι η αγαπημένη τους σειρά; Το Stranger Things. Αυτή τη σειρά λατρεύουν οι Έλληνες σύμφωνα με έρευνα που έγινε.

Ποια είναι η δεκάδα σύμφωνα με την έρευνα της ierax analytix σχετικά με το Netflix;

Μετά το Stranger Things, έρχονται στη δεύτερη θέση το La Casa de Papel με 8%, The Witcher με 7%, Peaky Blinders και Lucifer στο 5%, You και Dark στο 4%, Elite, Breaking Bad και Friends στο 3%.

Εκτός Netflix, στο θρόνο βρίσκεται το… Game of Thrones με 15%, ενώ αρκετά πιο πίσω ήρθαν το Supernatural 5% και Grey’s Anatomy 4%.

Όσον αφορά το μέσο στο οποίο παρακολουθούν Netflix οι συμμετέχοντες στην έρευνα, η τηλεόραση παραμένει πρώτη με 44%, στη 2η θέση έρχονται υπολογιστές και laptop με 26%, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το κινητό με 22%.

Πολύ περισσότερο, το 20% των συμμετεχόντων προτιμά να βλέπει το Netflix χωρίς να καταναλώνει φαγητό ή ποτό, συγκριτικά με τους υπόλοιπους που όλο και κάτι θα τσιμπήσουν. Ούτε ένα ποπ κορν βρε παιδιά;;; Δεν σας καταλαβαίνουμε.

Το κόλπο στο Netflix για να αποφύγεις το πιο ενοχλητικό του χαρακτηριστικό!

Ακόμη η έρευνα έδειξε ότι 43% δε γνωρίζει τι είναι τα Film Offices που θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα, ενώ 92% από όσους τα γνωρίζουν θεωρεί πως θα βοηθήσουν στο να έρθουν μεγάλες παραγωγές στη χώρα μας.

Και ποιες παραγωγές αρέσουν στους Έλληνες στο Netflix;

Η έρευνα έδειξε πως στην περίπτωση που το Netflix κάνει κάποια παραγωγή στην Ελλάδα, το 18% των συμμετεχόντων σημείωσε ότι θέλει να είναι παραγωγή μυστηρίου, το 16% θέλει η παραγωγή να έχει θέμα ιστορικό, το 13% κοινωνικό, το 12% αστυνομικό και το 9% περιπέτεια.

Τα 3.660 ερωτηματολόγια συμπληρώθηκαν διαδικτυακά από τις 09 μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2020. Στην έρευνα συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες άνω των 17 ετών, κάτοικοι Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης:

Τι είναι το Goop που έρχεται στο Netflix και γιατί πρέπει να το δεις και εσύ;

Photo: Pexels

Το άρθρο Αυτή είναι η αγαπημένη σειρά των Ελλήνων στο Netflix! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα