Τα 3 tips που θα σε κάνουν να χάσεις (επιτέλους) τα τελευταία δύο περιττά κιλά

20:18 18/4/2021 - Πηγή: iPop

Κάνεις εδώ και καιρό δίαιτα και τώρα που έφτασες κοντά στο στόχο δεν μπορείς να τον ακουμπήσεις. Τα δύο περιττά κιλά που σου έμειναν τελευταία για να φτάσεις στο επιθυμητό σου αποτέλεσμα είναι και αυτά που φαντάζουν τα δυσκολότερα. Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το πώς θα ρίξεις το βάρος σου όταν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά καμία απάντηση που μέχρι στιγμής να μας βοήθησε.

Το ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να χάσεις βάρος και ειδικά αυτά τα δύο περιττά κιλά που σου έχουμε απομείνει είναι και τα πιο δύσκολα. Και έχεις παιδευτεί πολύ για να φτάσεις μέχρι εδώ, να χάσεις τόσο βάρος και

τελικά τι; Θα τα παρατήσεις στο τέλος; Όχι βέβαια!

Νομίζεις ότι με το να κόψεις το φαγητό θα τα καταφέρεις; Κάνεις λάθος! Το άδειο στομάχι σου δεν θα έχει αποτελέσματα. Μπορεί να δεις το δείκτη της ζυγαριάς να πέφτει αλλά θα είναι απλά μια απάτη καθώς, θα χάσεις μόνο υγρά και όχι λίπος.

Αυτοί οι παράγοντες στέκονται εμπόδιο στο αδυνάτισμα

Pexels Πώς να χάσεις τα δύο περιττά κιλά που σου έχουν απομείνει;

Πώς να χάσεις τελικά αυτά τα περιττά κιλά που τόσο πολύ σε ταλαιπωρούν; Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και μάλιστα 3 πολύ συγκεκριμένες συμβουλές. Άκουσε μας και ακολούθησε όσα θα σου προτείνουμε. Κάνε πιο ενεργή αερόβια γυμναστική το λένε οι ειδικοί! Σύμφωνα, με έρευνες του Πανεπιστημίου του Μπέρμιγχαμ επιβεβαιώθηκε ότι για να χάσεις τα δύσκολα τελευταία δύο κιλά πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειες και να αυξήσεις την ένταση της γυμναστικής σου. Πρέπει, όμως, να το κάνεις σωστά ακολουθώντας ένα σχέδιο. Τι πρέπει να κάνεις πιο συγκεκριμένα; Ποια τα 3 tips;

Πρόσθεσε αερόβια άσκηση με άδειο στομάχι στο πρόγραμμά σου διάρκειας 20 έως 30 λεπτών. Μπορείς απλά να μην έχεις φάει τις τελευταίες 2 ώρες. Μείωσε τις θερμίδες σου. Πολλαπλασίασε το σωματικό σου βάρος επί 20 και θα δεις τις σωστές θερμίδες που πρέπει να καταναλώσεις ημερησίως.Διώξε το στρες. Η αγωνία σου να καταφέρεις το στόχο σου είναι αυτό που σε κρατάει πίσω. Χαλάρωσε και σταμάτα να το σκέφτεσαι και θα δεις πως όλα θα πάρουν το δρόμο τους και τελικά θα τα καταφέρεις.

Νιώθεις ότι προσπαθείς χωρίς αποτέλεσμα; 5+1 λόγοι που παίρνεις πίσω τα κιλά που χάνεις στη δίαιτα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα 3 tips που θα σε κάνουν να χάσεις (επιτέλους) τα τελευταία δύο περιττά κιλά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τα 3 tips που θα σε κάνουν να χάσεις (επιτέλους) τα τελευταία δύο περιττά κιλά,