«Συνειδητοποίησα ότι είχα μετανιώσει για την όλη εμπειρία»: Η Naomi Osaka αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα αληθινά συναισθήματά της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

11:29 22/2/2022 - Πηγή: iPop

Με την ολοκλήρωση των Χειμερινών Αγώνων του 2022, η Naomi Osaka κοιτάζει πίσω στον χρόνο και θυμάται όλες της τις στιγμές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και η αλήθεια είναι πώς δεν εκτίμησε αναμνήσεις όσο θα ήθελε.

Σε δημοσίευσή της που κοινοποίησε το Σάββατο, 19/2, στο Instagram έγραψε:

«Συνειδητοποίησα ότι είχα μετανιώσει για την όλη εμπειρία, (όχι για

το άναμμα της δάδας, αν και ήταν [emoji φωτιάς] κυριολεκτικά), υπήρχε μια βαθιά αίσθηση θλίψης που δεν με άφηνε να διασκεδάσω περισσότερο όσο ήμουν εκεί. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήμουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και δεν κατάφερα να βρω την απέραντη χαρά όσο ήμουν εκεί», έγραψε η Osaka.

Η Naomi Osaka πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά για το εξώφυλλο του Sports Illustrated

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 大坂なおみ (@naomiosaka)

Γιατί η Naomi Osaka μετάνιωσε την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Ωστόσο, η τενίστρια, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο. 80 στον κόσμο, πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να δημιουργήσει νέες και πιο χαρούμενες αναμνήσεις καθώς συνεχίζει να αγωνίζεται.

«Πιστεύω ότι θα είναι πολύ σημαντικό στη ζωή μου στο μέλλον, απλώς να απολαμβάνω τις εμπειρίες και να εκμεταλλεύομαι στο έπακρο τον χρόνο, όσο σύντομος ή μεγάλος κι αν είναι», έγραψε.

Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια του κόσμου – Βγάζει πάνω από 57,3 εκατ. δολάρια τον χρόνο (και το αξίζει!)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beats by Dre (@beatsbydre)

Η Οσάκα υπηρέτησε ως λαμπαδηδρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και ηττήθηκε στον τρίτο γύρο του διαγωνισμού. Μετά τους Θερινούς Αγώνες, επέστρεψε στο διάλειμμά της από τους αγώνες τένις μέχρι το US Open τον Σεπτέμβριο.

Η Naomi Osaka αποχώρησε απ’ το Roland Garros βάζοντας πάνω απ’ όλα την ψυχική της υγεία και εμείς την θαυμάζουμε

Η σταρ σχεδιάζει να αγωνιστεί σε περισσότερα τουρνουά φέτος, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής της στο Indian Wells. Πρόσφατα αγωνίστηκε στο Australian Open τον Ιανουάριο, χάνοντας στον τρίτο γύρο από την Amanda Anisimova.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Συνειδητοποίησα ότι είχα μετανιώσει για την όλη εμπειρία»: Η Naomi Osaka αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα αληθινά συναισθήματά της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνειδητοποίησα, Naomi Osaka, Ολυμπιακούς Αγώνες,syneiditopoiisa, Naomi Osaka, olybiakous agones