Άγιος Παΐσιος: To trailer και η υπόθεση του 3ου επεισοδίου

17:09 21/2/2022 - Πηγή: iPop

Με τα δύο πρώτα επεισόδια να έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το 30% τηλεθέαση, είναι δεδομένη ήδη η επιτυχία της σειράς! Τι θα δούμε, όμως, στο 3ο επεισόδιο του Αγίου Παϊσίου;

Το τρίτο επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022, στις 22.30. Παρακάτω το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση της σειράς και το στενάχωρο γεγονός που θα συγκλονίσει την τοπική κοινότητα.

Το 3ο επεισόδιο του Αγίου Παϊσίου και το trailer:

Σαράντα μέρες μετά την εγκατάσταση των ξεριζωμένων στο κάστρο της Κέρκυρας, ο Γέροντας Αρσένιος “κοιμάται” στο νοσοκομείο της πόλης στις 10 Νοεμβρίου του 1924.

Αυτό το

γεγονός συγκλονίζει όλη την κοινότητα, γιατί ο Γέροντας Αρσένιος ήταν ο πνευματικός τους πατέρας, ο γιατρός, ο δάσκαλος τους. Ήταν ο άνθρωπος που πραγματικά διατήρησε την ελληνική και τη χριστιανική ψυχή στα χωριά της περιοχής των Φαράσων.

Αμέτρητα τα θαύματα που επιτέλεσε εν ζωή. Η κοίμησή του ανατρέπει τα πάντα στην κοινότητα. Αρχίζουν οι εντάσεις, οι διαπληκτισμοί και οι έριδες.

Πρωταγωνιστούν: Νικήτας Τσακίρογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρης Ήμελλος, Δρόσος Σκώτης, Δέσποινα Γκάτζιου.

Στον ρόλο του Αγίου Παϊσίου, ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

Στον ρόλο του Γέροντα Κυρίλλου, ο Γιώργος Αρμένης.

Στον ρόλο του βοσκού Θόδωρου, ο Γιάννης Στάνκογλου.

Στον ρόλο του Ηγούμενου Καλλίνικου, ο Κώστας Αποστολάκης.

Στον ρόλο της κυρά-Γιώργαινας, η Ρηνιώ Κυριαζή.

Στον ρόλο του Αρσενίου Εζνεπίδη, ο Παΐσιος Έξαρχος.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Άγιος Παΐσιος: To trailer και η υπόθεση του 3ου επεισοδίου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα