15 quotes που μας χάρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και μας κάνει για άλλη μια φορά να είμαστε περήφανοι που είναι δικός μας!

18:30 21/2/2022 - Πηγή: iPop

15 quotes του Γιάννη Αντετοκούνμπο που με εμπνέουν. Ο Γιάννης με κάνει περήφανη, τον νιώθω σαν να είναι δικός μας άνθρωπος αφού κάποτε ζούσε εδώ, πριν ανοίξει τα φτερά του και πετάξει μακριά. Ξεχωρίζει για το ήθος του, τη μαχητικότητά του, το success story του, που καθόλου εύκολο και σπαρμένο με ροδοπέταλα δεν ήταν. Στο NBA All-Star Weekend συναντήθηκε με τον Michael Jordan

και αντάλλαξαν χειραψίες. Φαντάζομαι πώς είναι να βλέπεις από κοντά κάποιον που έχεις σε βάθρο από μικρός και ξαφνικά να τον γνωρίζεις από κοντά. Πιστεύω ότι ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή και εύχομαι να την απόλαυσαν και οι δύο εξίσου.

Quotes του Γιάννη Αντετοκούνμπο που με εμπνέουνΠριν φύγω από αυτή τη γη, θα βοηθήσω τους ανθρώπους να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.Δεν μπορείς να ξεχάσεις ποτέ από πού ήρθες.Βλέπω τον εαυτό μου ως μαθητή. Προσπαθώντας να μάθει τα πάντα.Αν δεν μπορώ να σκοράρω, κάνω ό,τι μπορώ για να στηρίξω τους συμπαίκτες μου.Είμαι ένα ταπεινό παιδί. Μεγάλωσα με τον Φιλαθλητικό. Υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι στον Φιλαθλητικό που μου έμαθαν πώς να μένω ταπεινός. Ο προπονητής Τζίβας δεν μου επέτρεψε ποτέ να παρασυρθώ. Αυτός είμαι.Δεν μπορώ να πάρω το μυαλό μου από το μπάσκετ.Αγαπούσαμε τον μπαμπά μας. Η μαμά μου αγαπούσε τον άντρα της. Αλλά στο τέλος της ημέρας, νομίζω, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει σε αυτόν τον κόσμο. Είχε πέντε παιδιά και μας μεγάλωσε σωστά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.Λατρεύω το Milwaukee! Θα είμαι στο Milwaukee 20 χρόνια! Θα είμαι εδώ τόσο καιρό, θα με έχουν βαρεθεί!Ξεκινά από την οικογένειά μου. Αυτό με οδηγεί κάθε μέρα, και μόνο που τους βλέπω να χαμογελούν.Επίμονος στη ζωή; Νομίζω, ναι, είμαι. Θα κάνω κάτι μέχρι να το κάνω σωστά.Είναι καλό να ξέρεις ότι ο προπονητής σου νοιάζεται για σένα.Είμαι πραγματικά ανταγωνιστικός τύπος. Είμαι πολύ πεισματάρης τύπος. Αυτό είναι που με κάνει να θέλω να πάρω το Milwaukee στην κορυφή, να κάνω το Milwaukee ομάδα μεγάλης αγοράς. Αυτός είναι ένας στόχος που έχω θέσει στον εαυτό μου. Ελπίζω μια μέρα να τα καταφέρω.Σηκώνομαι το πρωί, κάνω ντους και πάω για προπόνηση. Όταν τελειώσω, το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι να επιστρέψω στο σπίτι και να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου.Όταν ήμουν μικρός και μπορούσα να ονειρευτώ λίγο, έβλεπα τον εαυτό μου να συμμετέχει στον διαγωνισμό slam dunk. Πάντα ήθελα να το ζήσω αυτό.

Είμαι η κληρονομιά του πατέρα μου

Κάντο όπως ο Greek Freak

JASON MILLER/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/AFPΑυτός είναι Ο Γιάννης!

Στα αθλητικά δεν ήμουν ποτέ καλή, ούτε άνηκα ποτέ σε ομάδες, όμως αυτά τα 15 quotes του Γιάννη Αντετοκούνμπο με εμπνέουν, αφάνταστα, απερίγραπτα πολύ. Τα συγχαρητήρια ανήκουν φυσικά στους γονείς του για την ανατροφή του, στους προπονητές τους και σε όσους συνετέλεσαν στο να δημιουργηθεί αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος.

Ο πόνος της απώλειας και η ρίγη που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο για τον πατέρα του

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 15 quotes που μας χάρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και μας κάνει για άλλη μια φορά να είμαστε περήφανοι που είναι δικός μας! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα