Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση με αναστολή – Ποιοι είναι οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν;

15:01 9/2/2022 - Πηγή: iPop

Ο πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.

Επιπλέον, το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Τέλος, του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.

Λέγεται

revenge porn και είναι σεξουαλική κακοποίηση

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ήρθε αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα της πλευράς της 30χρονης καταγγέλλουσας για αναβάθμιση σε κακουργηματικές κατηγορίες, δεν έγινε δεκτό.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο σε αντίθεση με την παθούσα, η οποία κατέθεσε για την τραυματική της εμπειρία.

Το μερίδιο ευθύνης που έχουμε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ο 59χρονος κατηγορούμενος φέρεται, σύμφωνα με τη δικογραφία, να ανήρτησε κατ’ επανάληψη στο Διαδίκτυο υλικό σεξουαλικού περιεχομένου με την 30χρονη πρώην σύντροφό του. Οι δε πράξεις φαίνεται να τελέστηκαν το 2016. Διά των συνηγόρων του ζήτησε συγγνώμη, τονίζοντας ότι έκανε προσπάθειες να «κατεβάσει» το επίμαχο υλικό και γι’ αυτόν τον λόγο απευθύνθηκε και σε ειδικό. Η υπεράσπισή του ισχυρίστηκε ότι στο υλικό που διέρρευσε δεν διακρίνεται το πρόσωπο της παθούσας ή υπάρχει ασαφής απεικόνισή του.

Ο παρουσιαστής κατηγορείται για δύο ανάλογες περιπτώσεις μετά από καταγγελίες ισάριθμων πρώην συντρόφων του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση με αναστολή – Ποιοι είναι οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα