Σε νέο σχεδιασμό του iPhone προχωράει η Apple το 2020!

14:12 7/9/2019 - Πηγή: iPop

Κι ενώ περιμένουμε μέσα σε λίγες ημέρες το επόμενο μεγάλο event της Apple και συνεπώς την ανακοίνωση του iPhone 11, των χαρακτηριστικών του, της τιμής του, αλλά και της ημερομηνίας κυκλοφορίας του, έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν δημοσιεύματα για το iPhone του 2020!

Πιο συγκεκριμένα, έναν ολόκληρο χρόνο πριν, εμείς φαίνεται ότι έχουμε ήδη πληροφορίες για τα iPhones του κολοσσού τεχνολογίας που θα ανακοινωθούν, όχι μέσα

στην ερχόμενη εβδομάδα, αλλά τον Σεπτέμβριο του 2020.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο αναλυτή Ming-Chi Kuo, μέσω της ιστοσελίδας 9to5Mac, τα iPhones του 2020 θα έχουν έναν εντελώς νέο σχεδιασμό, τον πρώτο μετά το iPhone X του 2017.

Χαρακτηριστικά, ο Kuo αναφέρει ότι η νέα σειρά iPhones της Apple θα περιλαμβάνει τρεις μεγάλες αλλαγές: 1) Έναν εξολοκλήρου νέο σχεδιασμό, 2) 5G υποστήριξη και 3) αναβαθμίσεις στις κάμερες και στη λειτουργία τους.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ήδη είχε τονίσει νωρίτερα φέτος ότι η Apple σκοπεύει να φέρει το 5G στα μοντέλα iPhone του επόμενου έτους, ενώ η αλήθεια είναι ότι οι αναβαθμίσεις στις κάμερες είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς περιμένουμε σε κάθε νέα κυκλοφορία iPhone.

Ωστόσο, το νέο design είναι ένα σημαντικό νέο, καθώς η Apple τα τελευταία χρόνια δεν έχει προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Για παράδειγμα, είδαμε τον σχεδιασμό του iPhone 6 να επαναλαμβάνεται για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα iPhone 6, 6S, 7 και 8.

Ο σχεδιασμός του iPhone X είναι τα τελευταία χρόνια το νέο αγαπημένο design της Apple, καθώς αυτή θα είναι η τρίτη χρονιά που θα το δούμε να επαναλαμβάνεται, μιας και μέχρι στιγμής όλες οι πληροφορίες που έχουμε αναφέρουν ότι τα iPhones 11 θα μοιάζουν αρκετά με το συγκεκριμένο μοντέλο.

Παράλληλα, αναμένεται το 2020 ακόμα πιο λεπτή και ελαφριά συσκευή, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg την περασμένη εβδομάδα, η Apple σχεδιάζει ακόμη για το 2020 ένα νέο Touch ID, το οποίο θα λειτουργεί από κοινού με το Face ID, την αναγνώριση προσώπου.

Διάβασε ακόμη:

Οι ρυθμίσεις στο iPhone που πρέπει να αλλάξεις τώρα!

Photo: Unsplash/eleven x

Το άρθρο Σε νέο σχεδιασμό του iPhone προχωράει η Apple το 2020! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα